|
Δεξαμενές (τεχνητές λίμνες) Βήμα προς βήμα εκτέλεση και παρουσίαση του τεχνητού μας υγροβιότοπου. Λίγα ή πολλά λίτρα δεν έχουν ιδιαίτερη σημασία, το μόνο που μετράει είναι το αποτέλεσμα. |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
|||
|
|||
![]()
...αμα κανεις τετοια λιμνη βλεπω τους "Δημαρχαιους" να σε παιρνουν με το "καλο" την περιοδο των καλοκαιριων για υδροδοτησεις κ.λ.π...
![]()
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
θα με εχουν οσο πιο μακρυα γινετε αν με ζορισουν... παντος καπος ετσι θα ειναι η λιμνη αν ολα πανε καλα....
|
||||
|
||||
![]()
Αν είχα μεγάλη αγάπη για τα συγκεκριμένα ψαριά που θες να βάλεις εσύ και είχα το δίλλημα 1 από τα 2 θα διάλεγα το ενυδρείο.
![]() Σύμφωνα με τα δικά μου κριτήρια. ![]() Tο καλό με το συγκεκριμένο ενυδρείο που θες να κανείς είναι ότι θα χαίρεσαι τα ψαριά σου, χειμώνα καλοκαίρι και μπορείς να βάλεις σχεδόν ότι ψαριά θες. (νομίζω ότι είναι ένα από τα μεγαλύτερα ζητούμενα είναι να μπορέσουμε να βάλουμε τα ψαριά που πραγματικά θέλουμε). Αν σε ενδιαφέρουν κύριος τα ψαριά τροπικού νερού. Ενυδρείο δαγκωτό. Αν πάλι σου αρέσει να κάθεσαι στην αυλή σου και να χαλαρώνεις βλέποντας ένα μικρό βιότοπο (έως τεράστιο σύμφωνα με αυτό που θες να φτιάξεις ![]() Θα σου πρότεινα να φτιάξεις της υποδομές για το ενυδρείο, να το κατασκευάσεις και μετά να ασχοληθείς με την λίμνη. (αν κάτσεις εσύ, με προσωπική δουλειά να ασχοληθείς με σχεδιασμό και κατασκευή της λίμνης δε θα τελειώσεις σύντομα, οπότε το ενυδρείο θα πάει περίπατο) Ένα ενυδρείο τέτοιων διαστάσεων είναι σαν μια μικρή λίμνη. ![]() Αν κανείς τέτοια λίμνη δε ξερώ κατά ποσό θα βλέπεις τα ψαριά σου. ![]() Αν ένα ψαρί έχει τόσο χώρο να ζήσει πιστεύω ότι δεν έχει ανάγκη την παρουσία μας. ![]() Οπότε ίσως…… όταν σε βλέπουν με την τροφή να έρχονται. ![]() ![]() Πάντως να υπολογίζεις μεγάλα ποσά στο θέμα κατασκευές της. ![]() Το καλό είναι ότι δεν θα θες φιλτράρισμα. ![]() Να και ένα καλό ![]() ![]()
|
||||
|
||||
![]()
εχεις δικιο και τα σκεφτομαι κι εγω ολα αυτα...
παντος το να απολαμβανω στον κηπο μια τετοια θεα με τρελενει και αν φτιαξω μια εξοχη οπως την φανταζομαι δεν νομιζω να καθομαι και πολυ μεσα στο σπιτι... παντος οτι και να διαλεξω απο τα δυο χρειαζεται πολυ δουλεια και ευρω... το καλο με την λιμνη ειναι οτι στην συρο τα τελευταια 2 χρονια εχει ερθει και μενει μονιμα ενας καλος μου φιλος ο οποιος κατασκευαζει πισινες και ασχολειτε με τα παντα γυρο απο αυτες... οποτε αν παω προς τα εκει σιγουρα θα φτιαχτει κατι καλο και οικονομικο... παντος ειμαι σε δυσκολη αποφαση.... απο την μια ενα τεραστειο ενυδρειο με ψαρια τανκανιγκα η μαδαγασκαρης και απο την αλλη την λιμνη με διαφορα μεγαλαααα ψαρια και ισως κι αλλα ζωακια... παπαπαπαπαπα ειδατε ποσο δυσκολο ειναι και το χομπι μας.... χιχιχιχιιχιχιχιχι
|
|||
|
|||
![]()
Θανάση
Εγώ στην θέση σου θα το δοκίμαζα. Αν μπορείς να σκάψεις 6 μέτρα και έχεις καλή ροΐ νερού. Στα 6 μέτρα η θερμοκρασία της γης είναι περίπου 22 βαθμοί κελσίου. Την γη δεν μπορείς ούτε να την ψύξεις ούτε τα να την ζεστάνεις εύκολα. Ευκαιρία λοιπόν……. Καλή επιτυχία. |
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
το θεμα ειναι μην βρω πετρελαιο.... ασχετα με την πλακα σκεφτομαι μια μεγαλη λιμνη και.... η θα βαλω μεσα ελληνικα ψαρια γλυκου νερου... οπως ειδα μερικα στην λιμνη της καστοριας.... η θα δοκιμασω να βαλω καποιο ειδος τροπικου ψαριου.... ![]() ![]() ![]() οτι και να γινει θα εχετε νεα μου παντος... ![]() ![]() ![]()
|
||||
|
||||
![]()
νομίζω ότι αν αγοράσεις ενα σπίτι δίπλα σε λίμνη θα σου βγεί πιο οικονομικό..
![]() ![]() πέρα απο την πλάκα σκέψου πάρα πολύ καλά απο πριν ένα σωστό προυπολογισμό γιατί η λίμνη θέλει λεφτά και ειδικά στα λίτρα σου δεν μπορώ να φανταστώ ![]() ![]() |
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Κατηγορια "Λιμνες" | Andros | Χρυσόψαρα | 1 | 11-03-08 16:20 |
Συμβιωση κιχλιδων απο διαφορετικες λιμνες | FIL241 | Γλυκό νερό - Γενικά | 2 | 13-05-05 20:16 |