|
|
||||
|
||||
![]()
ρε συ Κρισο πιστευω ειναι σωστη η σταση του φορουμ απεναντι σε τετοια θεματα ετσι πρεπει να τα αντιμετωπιζει...αλλα το ενα δεν αναιρει το αλλο...
ο ανθρωπος καλως η κακος ζηταει πληροφοριες για τα σαμπ και αναφερει τον ''τυπο'' του ενυρειου που ενδιαφερεται να κανει.αν δεν ελεγε τι και πως θα τον ρωταγαν ολοι τι ενυδρειο θες να κανεις,δωσε πληροφοριες,τι ειδη θες να φιλοξανησεις κτλπ... ειμαστε monsterfishkeepers τι να κανουμε θα μας φατε? ![]() ![]() εγω προσωπικα τον χειροκροτω για την διαδικασια που υποβαλει τον εαυτο του και που ειναι διατεθημενος να κανει τοσα πολλα. |
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
|
|||
|
|||
![]()
Kαι ποιος σου ειπε οτι θα κανω μουφα ενυδρειο :P
Aπο τη στιγμη που σε custom διαστασεις δεν υπαρχουν ετοιμα και επονυμα τοτε αναγκαστικα θα παω σε καποιον κατασκευαστη. Μην αποκλιεις το ενδεχομενο αυτο του κατασκευαστη να ειναι πιο ενισχημενο σε τζαμια και σιλικονες αλλα και πιο λειτουργικο,γιατι θα ειναι πανω απο ολα φτοιαγμενο ακριβος για τις αναγκες και το χωρο μου. |
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
|
|||
|
|||
![]()
Μoλις τελιωσουν οι εργατες με την ανακενηση και ανακατασκευη-διαρυθμηση ολης της πολυκατοικιας τοτε θα μπορω να σου πω ακριβος.
Εχω παντος πολλα περιθορια και επιλογες για τον ογκο και τα λιτρα. Μην κοιτας μονο τα λιτρα,αυτο που θα παιξει συμαντικο ρολο ειναι οι διαστασεις και οχι τα λιτρα ωστε να ειναι ευριχωρο. Το να κανω ενα ενυδρειο 1000χ100χ100(10 τονους περιπου) ναι μεν θα εχει πολλα λιτρα αλλα δεν θα ειναι καταλληλο. Σε αντιθεση πχ ενα ενυδρειο 400χ150χ150(9 τονους περιπου) που φενετε μικροτερο σε λιτρα αλλα ειναι πιο ιδανικο σαν ογκος. Συμαντικος παραγοντας επισης ειναι οτι δεν θα εχει απολυτος τιποτα απο διακοσμηση,γιατι αλλο να εχεις πχ ενα ενυδρειο 9000 λιτρα οπου το 90% του χωρου ειναι ξυλα και πετρες και αλλο να ειναι 100% αδειο. Οποτε μην σε ξεγελανε τα λιτρα. |
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
μαλλον εννοει ''μουφα'' λογο κατοικων... ![]() εγω θεωρω ''μουφα'' τους μονομαχους.ποιος θα με κραξει? ![]() ![]() ας σοβαρευτουμε! |
|
||||
|
||||
![]()
οταν λεω ''μουφα'' ενοω ''κονσερβα'' δηλαδη λιγα λιτρα για αντιστοιχα ψαρια
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
αυτο που δεν καταλαβαινετε ολοι σας ρεαλιστικα ειναι οτι τετου ειδους χομπιστες,παρατεινου κατα πολυ την ζωη ενος ψαριου που δεν θα σταματησει ποτε να πουλιτε... δεν νομιζω να μφιβαλεις οτι καλητερα θα περασει απο οτι στο καρφουρισιο ενος αρχαριου??? (μπες μσν ![]() |
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
PANGASIUS 'H GALLAHER.????? | apolonistis | Άλλα ψάρια Ασίας | 22 | 21-07-09 20:45 |
EΝΥΔΡΕΙΟ ELITE EF-1200 | m3expert | Εξοπλισμός - Τεχνολογία Γλυκού νερού | 8 | 27-03-09 13:16 |
Eνυδρειο διαστασεων 1,5Χ0,45Χ0,60 | imichal | Εξοπλισμός - Τεχνολογία Γλυκού νερού | 16 | 01-07-08 14:56 |
Pangasius | fontas | Γατόψαρα Ν. Αμερικής | 8 | 31-05-08 10:07 |
Pangasius | epistimon | Ασθένειες - Θεραπείες γλυκού νερού | 9 | 30-06-06 10:45 |