|
|
|||
|
|||
![]() Παράθεση:
Στρώσιμο έγινε με τα πρώτα ψάρια. Με 8 white cloud mountain... Επίσης να πω συμπεριφέρονται έτσι από όταν μπήκε και γλύφτης μέσα, ο οποίος όμως είναι πάρα πολύ ήρεμος...Είναι άσπρος και δεν δείχνει καθόλου επιθετική συμπεριφόρά για να υποθέσει κανείς ότι τα άλλα ψάρια τον φοβούνται...Ταιριάζει μάλιστα με τα ψάρια μου γιατί δεν τον πήρα τυχαία. Μου είπαν ότι ταιριάζει... |
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
την αμμωνία πως τη μέτρησες στο 0,01; είσαι σίγουρος για το νούμερο; Συνήθως τα τεστ δεν έχουν τόσο μικρή διακριτική ικανότητα. Τι τεστ χρησιμοποίησες; Τα ΝΟ3=0 φαίνεται επίσης παράξενο για στρωμένο ενυδρείο με τόσα ψάρια μέσα. Αν είχε ολοκληρωθεί ο κύκλος του αζώτου θα έπρεπε να παράγονται ΝΟ3 συνεχώς. Δεν λες αν έχεις φυτά μέσα - αν ναι τότε κάποια νιτρικά θα σου τα "τρώνε", αλλά πάλι το μηδέν είναι πολύ χαμηλή τιμή. Με τι μάρκα τεστ μέτρησες τα ΝΗ3, Νο2, Νο3; Υγρό ή στικάκι; Για τα ψάρια και τους συνδυασμούς τους δεν ξέρω - θα απαντήσουν οι πιό έμπειροι... |
|
||||
|
||||
![]()
ΟΙ τιμες πρεπει να ειναι λαθος.
gh 0 kh 7. ΤΟ χρωμα ειναι ατονο μαλλον απο στρες. Το φως θα το ανοιγεις και θα το κλεινεις ΣΤΑΔΙΑΚΑ οπως γινετε και στη φυση. Πρεπει να τους δωσεις χρονο να πανε στις φωλιες τους.Γι αυτο τρεχουν σαν τρελα .Πανικοβαλονται και επειδη ειναι μικροσωμα .......... ΠΕΤΡΟΣ 21 |
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
Μου φαίνεται υπερβολικό (χωρίς να δηλώνω "ειδικός") να στρεσάρονται τόσο πολύ που να χάνουν το χρώμα τους. Ή οι καρδινάλιοι είναι ιδιαίτερα ευαίσθητοι στην εναλλαγή του φωτός; |
|
||||
|
||||
![]()
Οι μετρήσεις σου πιστεύω και εγω πως είναι λάθος.
Πόσο καιρό έχεις που έβαλες μέσα τα Cardinal ; Απο διάκοσμο τι έχεις μέσα (ξυλα ,φυτά κλπ.); Και σε ένα φίλο μου που βάλαμε έτσι ηταν στην αρχή για καμμια 10αρια μέρες μεχρι να συνηθήσουν το περιβάλλον και να μεγαλώσουν τα φυτά,ηταν σχεδόν άχρωμα και κολυμπούσαν πολύ χαμηλα,αλλά έτρωγαν κανονικά. Ο γλύφτης που λες με προβληματίζει λίγο (εως πολύ)αν είναι αυτός που νομίζω είναι λιγο ενοχλητικός αφου σβησουν τα φωτα και μετά παρακολούθησε τον λίγο ή βάλε καμμια φώτο να δούμε τι είνάι. Στα περισσότερα μαγαζιά ολα ταιριάζουν με τα πάντα. ![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Ειμαι 30 χρονια στο χομπυ.
Εαν θελετε να εχετε ψαρια ολο υγεια ενα ειναι το μυστικο. ΣΚΕΠΤΟΜΑΙ ΣΑΝ ΦΥΣΗ ΟΧΙ ΣΑΝ ΑΝΘΡΩΠΟΣ!!!!!!!!!!!!!!!! ΠΟΤΕ δεν αναβω τα φωτα του ενυδρειου σε σκοτεινο δωματιο. Θ αναψω πρωτα ενα μικρο π.χ. στο αλλο δωματιο να συκωθουνε τα ψαρια και σιγα-σιγα ερχομαι.Το καλυτερο που θα παθουν στο αποτομο αιναι ΙΝΚ ΚΑΙ ΤΟ χειροτερο ειναι........... ΠΡΟΣΟΧΗ ΛΟΙΠΟΝ ΠΕΤΡΟΣ 21 |
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
|
|
||||
|
||||
![]()
Δεν ειναι κολπο ,ειναι απλη λογικη.Εισαι σ ενα σκοτεινο δωματιο και ξαφνικα αναβουν τα φωτα.Τι κανεις?
Τα χανεις για μερικα δευτερολεπτα κι ας εισαι ανθρωπος ανεβαζεις πιεση αλλα ΤΟ ΚΥΡΙΟΤΕΡΟ ειναι οτι ενστικτοδως κλεινεις ΤΑ ΜΑΤΙΑ δηλαδη ΤΑ ΒΛΕΦΑΡΑ!Σωστα? Τα ψαρια ομως Δ Ε Ν Ε Χ Ο Υ Ν Β Λ Ε Φ Α Ρ Α!!!!!!!!!! ΟΚ? ΠΕΤΡΟΣ 21 |
|
||||
|
||||
![]()
Καποια ψαρια ειναι πολυ ευαισθητα στις αποτομες αλλαγες φωτισμου, καποια αλλα δεν ενοχλουνται καθολου.
Γιαυτο υπαρχουν και τα dim φωτιστικα εξαλλου. |
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Σύνθεση ψαριών - Καρδινάλιοι + αμάνο + ?? | gfdimopo | Αρχάριοι γλυκού νερού | 20 | 08-07-08 16:12 |
γκαπι-καρδινάλιοι-ροδόστομοι | puravlos | Αρχάριοι γλυκού νερού | 1 | 07-07-07 00:27 |
καρδινάλιοι sos | Nec | Γλυκό νερό - Γενικά | 15 | 04-11-05 09:31 |