|
DIY . Φτιάχτο μόνος σου Ο τίτλος τα λέει όλα. |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
||||
|
||||
![]()
Πολυ καλή δουλειά όντως.
Εχω όμως μια ενσταση.Γιατι δε χρησιμοποιήσατε μεντεσέδες απο ντουλάπια κουζλινας φρεζάτους?Θα έδειχνε πιο επαγγελματική η δουλειά έτσι..
|
||||
|
||||
![]()
Σας ευχαριστώ Όλους!
![]() Παράθεση:
![]() Στο κατω κατω δεν ειμαστε και "επαγκελματιες"... ...ηταν η δευτερη "μαραγκοδουλεια" ![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Εμένα πάλι μου αρέσου πολύ αυτοί οι μεντεσέδες
![]() Μαζί με τις γραμμές, δίνουν μία πιο "παλιά" αίσθηση... Συγχαρητήρια για την πολύ ωραία δουλειά !!! |
|
||||
|
||||
![]()
Η βαση στη θεση της
|
|
||||
|
||||
![]()
Εδω και μια βδομαδα φτιαχνω το control panel του ενυδρειου...
Το εχω τελειωσει και τωρα που βρηκα χρονο σας το παρουσιαζω!... ![]() Πιστευω οτι κατι τετοιο θα πρεπει να υπαρχει σε ενα σωστο ενυδρειο... ![]()
Σχεδιο: Ειναι ενα συστημα μπριζων με δικο του διακοπτη το καθενα. Ολα συνδονται σε ενα πολυμπριζο. Για να μην επιβαρυνω τα μικρα καλωδια εγινε σε τρεις σειρες. Οι δυο σειρες θα εχουν απο εφτα μπριζες και η τριτη θα συνδέεται με ενα μαγαλο πολυμπριζο που θα κοληθει στο πισω μερος του ενυδρειου. Η τριτη σειρα θα ειναι για συσκευες με πολλα watt. Ολες οι μπριζες εχουν για προληπτηκους λογους γειωση. Τα καλωδια τα πηρα αλλο χρωμα για να μπορω να ξεχωρισω ευκολα την γειωση. Οι ολες οι μπριζες μπηκαν παραληλα... Κατασκευή: Τα υλικα ολα μαζι... ![]() Ενα πρωτο σχεδιο που σκεφτηκα, αν και μετα αλλαξε... εδω εχω ενα μεγαλο λουκι που και αυτο αλλαξε λογο σχεδιου... ![]() Εδω φαινετε η συνδεσμολογια της μπριζας.. και γενικος ο χωρος της κατασκευης ![]() Μπριζες, διακοπτες και καλωδια στην θεση τους.. (πλεξουδα ![]() ![]() Κοπηκαν οι μπριζες και οι διακοπτες απο το πλάι για να "κατσουν" ομοιομορφα ![]() Το ντουλαπι πριν κολληθει... ![]() Το συστημα κολλημενο στο ντουλαπι, το ντουλαπι βιδωμενο οπως και το τριπλο πολυμπριζο ![]() Ενα close-up των τριων γραμμων ![]() Το πισω πολυμπριζο κολλημενο ![]() Ολα τα καπακια μεσα και σε λειτουργια... Enjoy!... ![]() Ειναι πολυ χρησιμο για ολους!.. ..σιγουρα ο καθενας θα εχει εκνευριστει εστο και μια φορα με μπλεγμενες μπριζες και καλωδια... Επισης θα μπουν ετικετες πανω στο λουκι, διπλα απο τις μπριζες με το τι ανοιγει η καθε μια για ευκολια... Παντα μου αρεσαν οι κατακσευες.. μπορει να πηρε χρονο αλλα αξιζε τον κοπο ![]() Περιμενω σχολια και επισημανσεις!.. ![]() Καλα μαστορεματα!... ![]() Υ.γ. Η κατασκευή κοστισε γυρο στα 70 ευρω |
|
||||
|
||||
![]()
Έγραψες Ηλία.
Τακτοποιημένη και νοικοκυρεμένη δουλειά. Δεν ξέρω αν το έχεις ήδη κάνει, αλλά μπορείς (ακόμη και τώρα) να τραβήξεις ξεχωριστή παροχή από τον πίνακα του σπιτιού με δικό της ρελέ, έτσι ώστε αν κάτι πάει στραβά στα ηλεκτρολογικά του ενυδρείου, να μη μείνει όλο το σπίτι χωρίς ρεύμα.
|
|||
|
|||
![]()
Κατα την γνωμη μου τζαμπα ξοδευτηκες και παιδευτηκες διοτι με ενα πινακα μεσα στο ντουλαπι και λιγοτερες απο τις μισες πριζες θα εκανες την δουλεια σου και θα ηταν ολα μεσα στο ντουλαπι και οταν θα ανοιγες το πορτακι δεν θα εσερνε και ολα τα καλωδια απο πισω και θα ηταν ολα ασφαλισμενα, οι χρονοδιακοπτες σου μαλλον δεν εχουν εφεδρια σε διακοπη ρευματος θα θέλουν ολοι παλι ρυθμησμα εφοσον τους πηρες που τους πηρες....
|
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Κατασκευή Ενυδρείου 30Χ30(27L) | booot | DIY . Φτιάχτο μόνος σου | 24 | 28-10-08 18:19 |
Κατασκευή ενυδρείου | python | DIY . Φτιάχτο μόνος σου | 3 | 04-06-07 20:30 |
Αντοχή βάσης ενυδρείου | Misa | DIY . Φτιάχτο μόνος σου | 7 | 03-03-05 01:17 |
Κατασκευή ενυδρείου - help!! | thanos | DIY . Φτιάχτο μόνος σου | 11 | 22-08-04 14:24 |
Κατασκευή ενυδρείου | Fonamstel | DIY . Φτιάχτο μόνος σου | 26 | 09-08-04 15:00 |