|
Θαλασσινό νερό - Γενικά Οτι δεν εμπίπτει στις εξειδικευμένες κατηγορίες. |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
||||
|
||||
![]()
Μπραβο!!
οι Σφυκτηρες μενουν πανω ή μπικαν για να ξερασει την σιλικονη το ενυδρειο; Υ.γ.εχετε και φαλτσοπριονο βελπω ![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Oι σφυκτήρες ΠΡΕΠΕΙ να μεινουν πανω για ολη την διαρκεια του στεγνώματος της κολλας.Αν τους βάλεις τους σφίξεις και μετα τους αφαιρέσεις η σιλικόνη "τραβάει" προς την ανάποδη μερια (προς τα μέσα) και δημιουργει φυσαλίδες.Με λίγα λόγια πρέπει μόνό να σφίγεις την ώρα του σφιξήματος.Αν ξεσφίξεις ενω η κόλλα είναι υγρή, τότε θα δημιουργηθούν φυσαλίδες.
Τα παραπάνω απο πρωσοπική εμπειρία.Επίσης παίζει ρόλο και ο τρόπος που τους τοποθετείς.Αν τους βάλεις λάθος τα τζάμια θα κάνουν τσουλήθρα.Με άλλα λόγια γλιστράνε πάνω στον πάτο και το ενυδρείο στραβοκολλιέται πρωτού το καταλάβεις. Υ.Γ.Πέρα απο φαλτσοπρίονο έχω και πριόνι πάγκου σταθερό , ρούτερ κλπ... ![]()
|
||||
|
||||
![]()
χε ποσα τα πηρες αυτα....
...και που τα χρησιμοποιεις μπας και εισαι μαραγκος ![]() ![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Μπράβο ρε Νίκο!!!Με το καλό!
![]() ![]()
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
Τα πήρα 11 ευρω το ενα.Εχει διαφορα μεγέθη.Τα συγκεκριμένα είναι 80cm.Εχω και 40 και 20.Δεν ειμαι μαραγκός απλά τα χρησιμοποιώ στην κατασκευη ενυδρείων και βάσεων.
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
![]() ![]() ![]() Εννοω τα εργαλεια(ροτερ,κ.α.)... Αληθεια το ρουτερ σε τι χρησιμευει. Για να σκαλιζει ![]() ![]() |
|
||||
|
||||
![]()
To router ειναι φρέζα να στο πω πιο απλα.
Οχι μόνο σκαλιζει ,αλλα κόβει -φινιρίζει-τριμάρει και κάνει (ανάλογα με τι κοπτικό έχεις) χιλιες 2 δουλειές.Προσωπικά τ΄αγόρασα για να επεξεργάζομαι ξύλα αλλά και ακρυλικά! Τωρα σχετικά με τις τιμές όλα είναι λίγο πολύ σχετικά. Εγω τα περισσότερα εργαλεία χειρός τα πήρα απο το e-bay και μόνο τα σταθερά τα πήρα απο Ελλάδα. Ενα καλό ρουτερ(20.000rpm) έχει κοντά στα 600euro. To φαλτσοπρίονο 10' που έχει και radial το πήρα αν θυμαμαι καλα 650euro.
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
![]() ![]() ![]() ![]() Εγω το δισκοπριονο χειρος το πηρα 70 ![]() ------------------------- Ποσο καιρο θα το αφησεις (πριν το γεμισεις) για να στεγνωσει η σιλικονη ![]() Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη Ηλίας : 03-08-09 στις 20:31 Αιτία: Automerged Doublepost |
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|