|
|
||||
|
||||
![]()
axa..τωρα καταλαβα...!!!
και οπου να παω να παρω τα τεστ?...απο πετ σοπ? |
|
||||
|
||||
![]()
Ε απο που αλλου.......
|
||||
|
||||
![]()
ωραια..μολις το συγκεντρωσω λιγο απο την αρχη θα σας ρωτισω...ωστε να γινουν ολα σωστα...απο το στρωσιμο μεχρι τη στιγμη πουθα μπει το ψαρι...
|
|
||||
|
||||
![]()
εδω ειμαι παλι...
λυπον..λεω νακανω μαι επισκεψη στο πετ σοπ..για να δω ποσοπεριπου θα κοστισει η αγορα αυτων που χρειαζομαι... οποτε παρακαλω οποιος ξερει να μου πει αν τα λεω σωστα..και αν οχι..να με διορθοσει... παω και ζηταω τεστ νερου(υγρα) για :NH4,NO2,NO3 και ph. αυτα ή θελω και κατι αλλο? επισης...μπορω αντι για ενα αρσενικο ν απαρω 2-3 θηλυκα ή δεν πρεπει ουτε αυτα να ειναι στο ιδιο ενυδρειο μεταξυ τους? |
|
|||
|
|||
![]()
Οι μονομαχοι μπαινουν μονοι τους σε αυτα τα λιτρα, ειτε ειναι θηλυκοι ειτε αρσενικοι. Διαλεξε εναν αρσενικο που να σου αρεσει.
Πριν απο αυτο ομως στησε το ενυδρειο με φυσικα υλικα (χαλικι, πετρες, ξυλα) και ζωντανα ευκολα φυτα., και ξεκινα το στρωσιμο. Το ψαρι να υπολογιζεις οτι θα μπει αφου στρωθει το ενυδρειο, περιπου επειτα απο 25-35 ημερες. |
|
||||
|
||||
![]()
ακομα δεν θα παω για να αγορασω ψαρι..αυτο θα αργισει και θα το ψαξω πολυ γι ανα βρω ενα ομορφο αγορακι!
οσο για τα τεστ...που θα παω μεσα στην εβδομαδα να ρωτισω για να εχω μια εικονα μπορει καποιος να μου πει?... ειναι αυτα που ανεφερε παραπανω καλα ή θελω και κατι αλλο? |
|
|||
|
|||
![]()
Με αυτα τα τεστ θα εισαι καλα για τωρα.
|
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
-Μονομαχοενυδρειο | maikl | Βιοτοπικά - Γεωγραφικά ενυδρεία Ασίας | 5 | 06-10-08 12:16 |
Το μονομαχοενυδρειο μου! | kazas | Βιοτοπικά - Γεωγραφικά ενυδρεία Ασίας | 16 | 21-07-08 20:35 |
Μετρησεις για Μονομαχοενυδρειο??? | kazas | Γλυκό νερό - Γενικά | 19 | 17-07-08 15:33 |
Μονομαχοενυδρειο Χ2 | imichal | DIY . Φτιάχτο μόνος σου | 3 | 11-12-07 14:58 |
το μονομαχοενυδρειο μου..... | aristomenis | Bettas | 5 | 06-11-07 16:23 |