|
|
|||
|
|||
![]()
τι ειπες τωρα, αυτο κι αν ειναι νεο...
![]() δωσε λεπτομερειες, τι που πως ποτε και γιατι.... ![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Συγχαρητηρια για την επιμονη και τον κόπο σου...
Τελικά πιστεύω ότι μπορούμε ακόμη και στην ελλάδα να το ανεβάσουμε ψηλά το χόμπυ!
|
||||
|
||||
![]()
Νομίζω ότι οι καλές μας σχέσεις και η ωριμότητα σε αυτά τα επίπεδα,
μου επιτρέπει να σας παραπέμψω σε ένα πόστ με 17 σελίδες σχετικές με το συγκεκριμένο θέμα, που γράφονται στο http://www.openreef.gr/phpbb2/viewtopic.php?f=46&t=1747 Ελπίζω ΕΙΛΙΚΡΙΝΑ και εύχομαι ΟΛΟΨΥΧΑ να μην θεωρηθεί από κανέναν "ψάρεμα" ή "διαφήμιση" γιατί δεν θα το αντέξω !!! Αν όμως για οποιονδήποτε λόγο ενοχλεί, μην διστάσετε να το διαγράψετε, κανένα πρόβλημα. Στην ουσία τώρα, όπως έγραψε και ο Γκέσο, ο Βασίλης μετά από πολλές ημι-επιτυχημένες προσπάθειες, έφτασε τελικά στην ΙΘΑΚΗ του ! και αν δεν κάνω λάθος, είναι η πρώτη αναπαραγωγή κλόουν στην Ελλάδα. Ένα τεράστιο βήμα για να γίνει το χόμπυ μας ακόμα πιο υπεύθυνο και ακόμα πιο ενδιαφέρον. ΠΟΛΛΑ ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ σε αυτόν τον υπέροχο χομπίστα. |
|
|||
|
|||
![]()
Θανο σε καμμια περιπτωση δεν θεωρειται ψαρεμα η διαφημιση.
![]() Η ολη προσπαθεια μου θυμισε πολυ την εποχη που προσπαθησα (και πετυχα στο τελος) την αναπαραγωγη ενος ειδους κιχλιδων Μαδαγασκαρης http://www.tolibra.com/fish/Lamena.htm (που ειχε τις δικες του συγκεκριμενες δυσκολιες) βημα βημα καθε φορα. Η υπομονη και η επιμονη και το να διορθωνεις καθε φορα ενα λαθος φερνουν στο τελος αποτελεσμα, κι ειναι πολυ δυσκολο για καποιον να μην απογοητευεται και να επιμενει. Θερμα συγχαρητηρια στον basil (και σε οσους τον βοηθησαν) και για την αφοσιωση του σε αυτο που προσπαθει, αλλά και για την σταση του απεναντι στην ενυδρειακη "κοινοτητα"! |
|
||||
|
||||
![]()
Τόλη ονειρεύομαι τη μέρα, που όπως εσείς μάχεστε ενάντια στα βαμένα ψάρια και τα παπαγαλόψαρα, έτσι και εμείς θα επιμένουμε:
ΑΓΟΡΑΖΕΤΕ ΚΛΟΟΥΝ ΜΟΝΟ ΜΑDE IN GREECE !!!! ![]() |
|
||||
|
||||
![]()
παιδια τα ψαρακια ειναι πανεμορφα και η πρωτη ριγα ειναι μονο η αρχη...
![]() ![]() ![]() να στε καλα και παντα να προσπαθουμε για το καλητερο.... ευχομαι οπως λες κι εσυ να φτασετε σε ενα σημειο που να αγοραζουν μονο απο ελλαδα τα πανεμορφα ψαρακια σας..... ![]() ![]() ![]() ![]()
|
||||
|
||||
![]()
και τα δικά μου συγχαρητήρια παίδες ... ελπίζω όταν με το καλό πάω στο καινούργιο σπίτι και τα μεταφέρω στο νέο τους 250άρι που τους ετοιμάζω ... να καταφέρω να πετύχω και εγώ κάποια αναπαραγωγή ...
|
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Fish Only με βράχο βλάχο? (made in greece) | unreg | Fish Only | 18 | 22-12-08 08:57 |
clark's clownfish | nikman | Reefsafe | 2 | 10-03-07 13:25 |
βοηθεια ενυδρείο clownfish | dragon | Reefsafe | 36 | 17-06-04 01:38 |