|
DIY . Φτιάχτο μόνος σου Ο τίτλος τα λέει όλα. |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
||||
|
||||
![]()
μια ερωτηση...για να κολλησουμε τισ κοντρες βαζουμε σιλικονη σε ολη την επιφανεια που καλυπτει το καθε κομματι ή μονο περιμετρικα?
![]() Υ.Γ τι τερας ενυδρειο ειναι αυτο?μπραβο!!!!! |
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
![]() |
|
|||
|
|||
![]()
...οι μικρες οι κοντρες δε μου αρεσαν ετσι πως πατησαν επανω στις μεγαλες...αφηνουν κενο απο κατω τους και δε νομιζω οτι προσφερουν στο "δεσιμο" του ενυδρειου τοσο-οσο αν εφαρμοζαν αναμεσα στις μεγαλες και πατουσαν πανω στον πατο...
-Γνωμη μου αν μπορουν να βγουνε τωρα βγαλτες κοψτες στην σωστη διασταση και ξανακολα τες... ![]() καλα το πας...για την ακριβεια "σκιζεις"
|
||||
|
||||
![]()
Μπραβο και απο μενα!!! συνεχισε να μας ενημερωνεις....
ειμαι πολυ περιεργος να δω την εξελιξη του paludarium.... ![]()
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
![]() -------- τωρα που το βρικα δες εδω το λεει καθαρα(βλ. παραγραφος. 4, βλ.ΣΗΜΕΙΩΣΗ) Παράθεση:
...αν βρω χρονο σημερα μπορει να αρχισω παρουσιαση για την βαση οπου αρχισα σημερα ![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Και εγώ θα υποστηρίξω την άποψη του lmaikl, καλύτερα να τις κόψεις πιο κοντές, αλλιώς πλάκωσε τις στην σιλικόνη να γεμίσεις το κενά από κάτω τους.
|
|
||||
|
||||
![]()
Τι ομορφα πραγματα ειναι αυτα????
![]() ![]() ![]() Μπραβο και απο εμενα ειναι σιγουρο οτι θα φτιαξεις κατι πολυ ομορφο!!! ![]()
|
||||
|
||||
![]()
Τελικα εγινε το γεμισμα του ενυδρειου γυρο στους 35 απο τους 70 ποντους και εχαμε προβληματακια.
Πιο αναλητικα το ενυδρειο δακριζε(αρκετα) ευτιχος απο την πισω πλευρα και στις δυο μεριες. Σημερα θα γινει ενυσχηση με σιλικονη απο μεσα και μολις γινει η βαση θα μπουν και σιδερενιες χρυσες γωνιες σε αυτην την πλευρα... φοτο: ![]() Παντος δεν νομιζω να υπαρχει κινδυνος να ανοιξει μετα την ενυσχηση και τις γωνιες ![]() |
|
||||
|
||||
![]()
δεν νομιζω οτι οι γωνιες θα κρατησουν αν χανει νερο....
το πιο καλο θα ηταν αν θελεις να κανεις σωστη δουλεια ειναι να ξεκολλησεις τα τζαμια και να τα ξανακολλησεις....
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
κατασκευή βράχου ?? πως ??? | Lsourtzo | DIY . Φτιάχτο μόνος σου | 4 | 11-02-09 00:19 |
Κατασκευή Ενυδρείου 30Χ30(27L) | booot | DIY . Φτιάχτο μόνος σου | 24 | 28-10-08 18:19 |
Κατασκευή ενυδρείου | python | DIY . Φτιάχτο μόνος σου | 3 | 04-06-07 20:30 |
κατασκευή ενυδρείου | newfish | Εξοπλισμός - Τεχνολογία Γλυκού νερού | 22 | 10-09-06 12:06 |
Κατασκευή 25lt? | DimmyF | DIY . Φτιάχτο μόνος σου | 14 | 28-06-05 01:31 |