|
|
|||
|
|||
![]()
Η «ένστασή» μου για την μελαμίνη είναι μόνο σε περίπτωση που πέσει νερό και φουσκώσει (επειδή είναι χωρίς pvc), όχι για την αντοχή της.
|
||||
|
||||
![]()
Nαι Γιάννη μου, κατάλαβα τον τρόπο σκέψη σου.Ακόμα και να βραχεί ,αν φουσκώσει να πάει που?Έχει κοντά ένα τόνο από πάνω της
![]() ![]()
|
||||
|
||||
![]()
Ακριβως αυτο θελει να πει ο Γιαννης και απο προσωπικη εμπειρια (λογω δουλειας) η μελαμινη οταν βραχει και φουσκωσει μετα θρυμματιζεται πολυ ευκολα.
Με το PVC (οχι ταινια) θα υπαρχει περισσοτερη προστασια. Εγω προσωπικα στα ενυδρεια μου βαζω παγκο κουζινας 3cm ο οποιος αν δεις εχει χρωμα πρασινωπο στο σοκορο,που υποτιθεται ειναι ανθυγρος. Και επειδη εχει κοντα ενα τονο επανω θελει λιγο σκεψη. |
|
||||
|
||||
![]()
Mαλιστα ,δλδ η juwel που πατάει 500 κιλα πάνω σε 2-3 μελαμίνες ,λογικά θα έπρεπε τα περισσότερα ενυδρεία τους να έχουν γκρεμοτσακιστει...
απο θρυματισμένες μελαμίνες. Πιστευω ότι το θέμα έληξε...
|
||||
|
||||
![]()
Δεν προσπαθω να θιξω την δουλεια σου ουτε κανενος,κουβεντα κανουμε με οτι γνωσεις εχει ο καθενας.
Εγινε μια παρουσιαση μην περιμενεις πως δεν θα υπαρχουν και τετοιου ειδους παρατηρησεις. Τωρα οσον αφορα αυτο Πιστευω ότι το θέμα έληξε... ![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Ρε παιδια προς Θεού μην παρεξηγιέστε, όταν είπα ότι το θέμα έληξε εννούσα να μην βγούμε off topic σχετικά με την αντοχή της μελαμίνης.
![]() Κάθε κριτική είναι ευπρόσδεκτη ,και εκεί που κάνω λάθος θα το παραδεχτώ.Απλά ήταν τόσο δύσκολο το όλο project με πολύ κούραση -ταξίδι-μεταφορά-δουλειά που σκέφτηκα ότι είναι αμαρτία να "κολλήσει " ο σχολιασμός εκεί.Υπάρχουν τόσα άλλα σημεία προς συζήτηση που θα χαρώ να κάνω με όλους εδω μέσα. Σίγουρα ο γραπτός λόγος παρεξηγήται! ![]()
|
|||
|
|||
![]()
Ναι να προχωρήσουμε....
![]() Να μου εξηγήσεις λίγο καλύτερα τις επιστροφές? Γιατί βλέπω πολλούς σωλήνες και μπερδεύτηκα λίγο. ![]()
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Η επιστροφή ολοκληρώνεται…. | accnt | Δίσκοι | 84 | 26-12-15 20:05 |
60άρι. Η επιστροφή! | Dimopoulos_d | Γλυκό νερό - Γενικά | 4 | 27-09-05 13:40 |
Επιστροφή και αλλαγή. | Fonamstel | Greek Aquarist's Boards | 9 | 27-07-05 15:53 |