|
Γλυκό νερό - Γενικά Οτι δεν εμπίπτει στις εξειδικευμένες κατηγορίες. |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
||||
|
||||
![]()
Μάλιστα!! Λες θα κάνω δουλειά με αυτή ε? Εγώ δοκίμασα με μία παλιά 300lt/h αλλά ανέβαζε το νερό μέχρι την μέση της διαδρομής!
![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Αυτο που ψαχνεις λεγεται μανομετρικο υψος και υπαρχει στα χαρακτηριστικα της καθε αντλιας....
|
|
||||
|
||||
![]()
Μήπως να έλεγες τι ακριβώς θες να κανείς ως προς το diy σύστημα αναπληρώσεις νερού.
![]() Μήπως λόγω κατασκευης να χρειάζεσαι και αλλά πράματα και ίσως όχι απλά μια αντλία. (πρόσεξε των κίνδυνο πλυμμηρας)
|
||||
|
||||
![]()
POURITANOS
Φυσικά και χρείαζομαι και άλλα πράγματα για την κατασκευή όπως πχ αισθητήρα στάθμης, σωλήνες κτλ κτλ. Αλλά τα υπόλοιπα τα έχω και το μόνο μου κόλλημα είναι αυτό που ρωτάω εδώ. Φυσικά και υπάρχει κίνδυνος αλλά θα το δοκιμάσω πριν το αφήσω μόνο του |
|
||||
|
||||
![]()
EHEIM compact+3000
![]() L/H 1500-3000 GPH 330-660(lmp) Hmax m 3,0 Πολύ καλή!!! |
|
||||
|
||||
![]()
Παιδιά σας ευχαριστώ όλους για τις απαντήσεις σας. Τελικά αγόρασα μία αντλία από κατάστημα με υδραυλικά (το κλασσικό "βατραχάκι"), έφτιαξα την κατασκευή αλλά δυστυχώς στις δοκιμές έχω πρόβλημα.
Κολλαέι ο αισθητήρας στάθμης και δεν σταματάει η αντλία!! ¶ρα προφανώς έχω ΠΟΛΥ ΣΟΒΑΡΟ πρόβλημα. Ο αισθητήρας είναι ένας κινέζικος από το ebay. Προφανώς να επενδύσω στην αγορά ενός καλύτερου?? Ποιός όμως μου λέει ποιός είναι καλύτερος και περισσότερο αξιόπιστος? Αρκεί να μην είναι κινέζικος? Help...plz |
|
||||
|
||||
![]()
Για βαλε καμμια φωτο. Εχω παιξει με πολλους κινεζικους χωρις προβληματα...
|
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Ύψος στάθμης νερού στο ενυδρείο | stdev | Αρχάριοι γλυκού νερού | 3 | 07-04-09 23:16 |
Μεταφορά όλων σε νεο ενυδρείο | manolis1976 | Αρχάριοι γλυκού νερού | 21 | 18-01-09 14:51 |
DIY. Ψύξη του νερού στο ενυδρείο. | noe | DIY . Φτιάχτο μόνος σου | 7 | 04-01-08 21:03 |
Θερμοκρασία νερού σε ενυδρείο γλυκού νερού | lacrimosa_ | Αρχάριοι γλυκού νερού | 18 | 04-12-07 22:43 |
Ενυδρείο υφάλμυρου νερού | ChristosΒ | Υφάλμυρο νερό, ένας ξεχωριστός κόσμος | 11 | 22-04-07 13:53 |