|
|
||||
|
||||
![]()
Εχω υποψιν και τα θετικα της υποθεσης των σαλιγκαριων , αλλα πραγματικα μου φαινεται σχεδον εμμετικη η παρουσια τους.Εξ'αλλου οταν λες τον αλλο γυμνοσαλιαγκα δεν το λες για κολακεια.Τι με καβουκι τι χωρις.
Τωρα επι του πρακτεως,μηπως να επαιζα με πετρες και καμια ριζα μονο?Η μηπως και στο ξυλο ελοχεύουν "ξενιστές"? Καμια ιδεα για 60 λιτρο ? Θα καταληξω με κανα χρυσοψαρο να γουσταρω ![]() |
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
Ιδέες - πολλές! Κάνε μια αναζήτηση για "aquascaping" στο google, ή δες τις αντίστοιχες ενότητες εδώ στο φόρουμ - έχει ένα κάρο παραδείγματα για εμπνευση... |
|
||||
|
||||
![]()
Επειδη εχουν δει πολλα τα ματια μας ως προς τα χαλικια, και συχνα το πετσοπ δεν κανει δοκιμη, απλως εμπιστευεται τον προμηθευτη του, οποτε το ολο θεμα αναγεται στο τι ειχε πιει ο αποθηκαριος που φορτωσε την παραγγελια στις κεντρικες αποθηκες του χονδρεμπορα, καλο ειναι κατα την αγορα να πεις οτι θα το δοκιμασεις το χαλικι με ακουαφορτε και αν ειναι ασβεστολιθικο θα το πας πισω....
(συνηθως μετα απο αυτο το σακουλακι ανοιγεται και η δοκιμη γινεται επιτοπου..) |
|
||||
|
||||
![]()
για τα σαλιγκαρια που λες,μιας και ουτε και εμενα μου αρεσουν.αν σου εμφανιστουν μπορεις να βαλεις ψαρια που τα τρωνε ή και παγιδες.
Παντως η γνωμη μου ειναι οτι αν δεν τα εχεις για λιγο δεν μπορεις να ξερεις αν σου αρεσουν ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Ψαρι που να τρωει σαλιγκαρια στα 55 λιτρα...ΞΕΧΝΑ ΤΟ!
Και οι κλοουν και τα παφερ θελουν πανω απο 200 λιτρα για να μην γινουν επιθετικα και να μην στρεσαριστουν γενικως... Για τα σαλιγκαρια οι μονες λυσεις ειναι το διαλυμα χλωρινης η να παρεις τα φυτα (κλαδεματα) απο ενυδρειο που διαπιστωμενα δεν εχει σαλιγκαρια. Μια αλλη λυση ειναι να βαλεις σαλιγκαρια που τρωνε σαλιγκαρια...αλλα πολλαπλασιαζοντε και αυτα,οποτε μια της αλλης!
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Αυτα μπαινουν ναι!
Αλλα περιμενεις να φανε τα σαλιγκαρια? το δικο μου μπορω να σου πω κανει παρεα κιολας μαζι τους,το μικρο μεγεθος δεν του επιτρεπει να μπορει να φαει σαλιγκαρια εκτος αν ειναι πολυ πολυ μικρα και πειναει παρα πολυ,τοτε ισως κανει προσπαθεια να φαει ενα και ειναι αμφιβολο αν καταφερει κατι.
60lt, betta, guppy, neon, στρωσιμο αμμωνια |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
CPD στην Κρήτη... | gmanes | Γλυκό νερό - Γενικά | 3 | 20-05-09 19:32 |
φωτογραφια στην υπογραφή ; | Θανάσης | Greek Aquarist's Boards | 10 | 29-06-06 08:09 |
Όριο στην μεταβολή ΚΗ. | safi | Γλυκό νερό - Γενικά | 28 | 15-05-06 16:29 |
ολα τα reef στην πιστα !!!! | γαυρος | Reef | 8 | 20-04-06 23:16 |