|
Βιοτοπικά - Γεωγραφικά ενυδρεία Λιμνών Ανατολικής Αφρικής Παρουσιάσεις ενυδρείων Λιμνών Ανατολικής Αφρικής, συζητήσεις για διακόσμηση |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
επισεις vallisneries και δρακαινες μπορουνε να μπουνε.
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
Οι δρακενες δεν ειναι υδροβια φυτα ..δεν το νομιζω σχετικα με τις βαλισνεριες ειναι ολες Αφρικανικες χαλαει καθολου η βιοτοπικοτητα? ..αυτο με τα ξυλα δεν το καταλαβα?
|
||||
|
||||
![]()
Οι Δράκο - τέτοιες σαπίζουν ξαφνικά και γίνεται χαμός!
|
||||
|
||||
![]()
δρακαινες φιλε μου εχω στο ταγκανικα μου εδω και ενα χρονο.και ειναι αψογες.αρα το λεω γιατι τιςεχω δικιμασει.
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
Κοιτα ειμαι αρχαριος αλλα εχω διαβασει πως υπαρχουν τα υδροφυλα ,τα υδροχαρη και τα υδροβια φυτα ...απ' οσο ξερω οι δακενες δεν ειναι υδροβια και συντομα θα αποσυνεθουν ..καλυτερα βγαλτες και βαλε ανουμπιες ..οι δρακενες μπαινουν αν δεν κανω λαθος σε palladarium? η και γλαστες
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
|
||||
|
||||
![]()
Καλησπερα παιδια....Μηπως τα 400 λιτρα ειναι λιγα για 5 φροντοζες....Αν ισως εβγαζες μια δυο και εβαζες κανενα αλλο μικρο ψαρακι....
![]() ![]() ------------------------- Το λεω γιατι και εγω θελω να βαλω 3-4 φροντοζες σε 440λιτρα αλλα δεν ξερω αβ κανει.... Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη ραφαηλ10 : 10-06-10 στις 18:59 Αιτία: Automerged Doublepost |
|
||||
|
||||
![]()
πατριδα πολυ ωραιο το ενυδρειο σου!!!!!ραφαηλ το παιδι ειπε οτι ειναι προσορινο σε λιγο θα παει σε μεγαλητερο
|
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Kotsos: tanganyka | Kotsos | Βιοτοπικά - Γεωγραφικά ενυδρεία Λιμνών Ανατολικής Αφρικής | 6 | 14-06-09 02:13 |
Διατροφή Tanganyka | Filotas | Tanganyika | 4 | 17-11-08 00:20 |