|
Γλυκό νερό - Γενικά Οτι δεν εμπίπτει στις εξειδικευμένες κατηγορίες. |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
||||
|
||||
![]()
Είσαι σίγουρος για το παραπάνω;
Με pH 8, είναι λίγο (ως πολύ) παράδοξο να έχεις ΚΗ 7,5. επίσης με τί μετράς το ΚΗ και βρίσκεις τιμή 7,5; Συνήθως το ΚΗ μετριέται ανά μονάδα και όχι ανά 0,5 ή κάτι άλλο "δεκαδικό".
|
||||
|
||||
![]()
καλησπέρα Moutralewn, χαιρομαι που μου κανεις την ερώτηση καθώς οντως εχω ενα θεματάκι στις΄μετρήσεις μου... σε ευχαριστώ προκαταβολικά...
Λοιπόν μετράω με τα Υγρα της Tetra. Εκει λοιπόν δεν υπάρχει υποδιαίρεση αλλά τα αποτελέσματα της μετρησης μου δεν ειναι ουτε 8 ούτε 7.... οπότε το βαφτισα αξιωματικά 7.5 . Δυστυχώς μόνο φωτομετρικά θα μπορουσα να δώσω ακριβή απάντηση και ως προς την απολυτη τιμή και ως προς την διαβάθμιση του μπλέ ( 8 ) προς πρασινάκι (7)... (ζητώ συγνώμη αν δεν το επεξηγησα πριν αλλά νοιμίζω πως δεν αλλάζει το νόημα των post μου...) link για τις μετρήσεις μου... http://www.aquatek.gr/vb/showthread.php?t=32838
|
||||
|
||||
![]()
παιδια απο που μπορω να παρω τυρφη?
|
|
||||
|
||||
![]()
από PET SHOP ...
|
||||
|
||||
![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Παιδια τελικα αγορασα τυρφη της prodac. Τι ποσοτητα πρεπει να βαλω; Τι βαζω μεσα στο φιλτρο; εκει που μπαινει το υλικο; δεν μπορω να την βαλω εκτος φιλτρου;
|
||||
|
||||
![]()
yp!!!!!!!!!!!!!!!!!
|
||||
|
||||
![]()
τα τεστ τησ τετρα μετρανε σε 0,5 αν βαλεισ 10 ml νερο μεσα στο τεστ η κανονικη μετριση ειναι 5 ml νερο και σου βγαζει 1 μοναδα σκληροτητας
|
||||
|
||||
![]()
Η τυρφη στο φιλτρο θελει προσοχη. Μετα την 4η μερα μετρας καθημερινα το πεχα,μην παρει την κατηφορα.
Το σωστο ειναι σε βαρελι με πολυ δυνατο (ανω του2000 λιτρα την ωρα)κυκλοφορητη στην εισοδο οχι στην εξοδο του σε 5 μερες εχουμε ph 6,8 -7,0 tds περιπου 90. Προσαρμοζουμε την τυρφη με καλτα στην εισοδο του κυκλοφορητη αφου πρωτα παρουμε ενα μπουκαλι κοκα κολας 1,5 λιτρου κοψουμε τον πατο και προσαρμοσουμε τον λαιμο του μπουκαλιου στην εισοδο του κυκλοφορητη.Ειναι καλη μεθοδος.Εγω εχω την τυρφη της SERA |
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Τυρφη | ANEMOS | Γλυκό νερό - Γενικά | 5 | 16-03-09 20:15 |
τυρφη | mikele | Δίσκοι | 11 | 10-11-07 10:53 |
Τυρφη.,- (PH). | Μικρος | Αρχάριοι γλυκού νερού | 16 | 21-03-07 03:30 |
τυρφη | Leman | Γλυκό νερό - Γενικά | 54 | 22-02-07 12:20 |
ΑΝΘΡΑΚΑΣ & ΤΥΡΦΗ | faxkosit | Δίσκοι | 3 | 17-03-04 23:23 |