|
Γλυκό νερό - Γενικά Οτι δεν εμπίπτει στις εξειδικευμένες κατηγορίες. |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
||||
|
||||
![]()
ΜΗ ειμαστε υπερβολικοι αλλα παλι οποιος θελει μπορει να παρει δειγμα και να το παει σε κανα εργαστηριο
|
||||
|
||||
![]()
Για να θυμούνται οι παλιοί και να μαθαίνουν οι νεότεροι εδώ : http://www.aquatek.gr/vb/showthread.php?t=10611 μια ανάλυση νερού από πιστοποιημένο εργαστήριο.
|
|
||||
|
||||
![]()
Όντως ενδιαφέρουσα ανάλυση.
|
|
||||
|
||||
![]()
Λοιπόν, για την ιστορία, πρόσφατα μου ήρθαν τα "αποτελέσματα" της ανάλυσης. Το έγγραφο (1 σελίδα) της ΕΥΑΘ δεν αναφέρει καθόλου αριθμούς, απλά λέει ότι από την ανάλυση προέκυψε ότι το νερό είναι κατάλληλο για να το πιούμε...
![]() ![]() Αποφάσισα να τους πάρω τηλέφωνο (στο τμήμα εργαστηριακού ελέγχου), και απάντησε μια κυρία, η οποία μου έδώσε πληροφορίες για το νερό της περιοχή μου, με συγκεκριμένα νούμερα. Τη ρώτησα 4-5 τιμές, κυρίως για ιχνοστοιχεία που με ενδιέφεραν: GH: 14-15. Fe: <0.020ppm Mg: μηδενικό (ή τόσο λίγο που δεν μετριέται στα όργανά τους. Περίεργο - άρα η σκληρότητα του νερού Θεσ/νίκης οφείλεται αποκλειστικά στο ασβέστιο; ) Cu: <0.002ppm B: <0.1ppm Mn, Zn, Mo δεν τα μετράνε πλέον, μου είπαν. Κάτι είναι κι αυτό. Η ευγένεια και η προθυμία να εξυπηρετήσουν με εντυπωσίασε πάντως... ![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Ενημερωτικό φυλλάδιο που στάλθηκε με τον τελευταίο λογαριασμό της ΕΥΑΘ.
![]() http://img38.imageshack.us/img38/6633/eyath2.jpg |
|
||||
|
||||
![]()
Ερώτησης: Η ολική σκληρότητα δεν έχει ανώτατη τιμή ; ; ; ;
|
|||
|
|||
![]()
....ε και συ..δεν εχεις ακουσει για πετρα στα νεφρα???...ειναι σύνηθες εδω στους "βορειους".
![]()
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Απιονισμένο νερό η νερό βρύσης? | stamp | Αρχάριοι γλυκού νερού | 4 | 04-11-08 00:30 |
Θολό νερό!!! | kotsis | Γλυκό νερό - Γενικά | 16 | 23-05-08 16:36 |
Συνάντηση Θεσσαλονίκης | Tsok | Πανελλήνιος Σύλλογος Φίλων του Ενυδρείου | 3 | 26-09-06 14:58 |
Νερό από A/C | torto | Εξοπλισμός - Τεχνολογία Γλυκού νερού | 6 | 07-08-04 21:33 |