|
Βιοτοπικά - Γεωγραφικά ενυδρεία Ν. Αμερικής Παρουσιάσεις ενυδρείων Ν. Αμερικής, συζητήσεις για διακόσμηση |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
||||
|
||||
![]()
υπεροχο!!!
![]() προσεξε την αναπνοη των ψαριων σου,...οταν γεμισε η επιφανεια μου με πιστια η αναταραξη επιφανειας ηταν μηδενικη..και παρατηρησα οτι τα ψαρια ανεπνεαν πολυ γρηγορα..τα αραιωσα στο 1/3 και τωρα συνηλθαν....δεν οξυγονωνονταν το νερο επαρκως....τσεκαρε το... τωρα τα επιφανειας κοβουν βολτες στην επιφανεια... ![]()
|
||||
|
||||
![]()
Πανεμορφο!!!!!
![]() ![]()
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
![]()
|
||||
|
||||
![]()
σας ευχαριστω για τα καλα σας λογια.
ολα τα εχω προβλεψει οπως φυσικα και το θεμα του οξυγονου. γιαυτο αλλωστε ακριβως στο σημειο που βγαινει το οξυγονο υπαρχει μια ''τρυπα'' ετσι ωστε να υπαρχει αναταραξη και να μην εχω κανενα απολυτως προβλημα. το ενυδρειο βεβαια δεν θα ειναι ακομα για πολυ στα χερια μου μιας και θα ''φυγει'' σε φιλο ακριβως ετσι οπως ειναι.αλλωστε ετοιμαζω καινουργιο project το οποιο τι αλλο πλεον απο............reef ![]()
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
3200L/H Submersible Aquarium Fish Pump Fresh Salt Water με 25¤ | giler84 | Εξοπλισμός - Τεχνολογία Γλυκού νερού | 1 | 21-02-09 10:24 |
TECO aquarium water conditioner TC 10 | ΓΙΑΝΝΗΣ | Malawi | 1 | 17-01-08 17:20 |
Black water | giorgosp | Γλυκό νερό - Γενικά | 11 | 06-12-07 14:30 |
Black Water | Cristos | Γλυκό νερό - Γενικά | 12 | 02-02-05 20:41 |
WATER CHEMISTRY FOR MARINE AQUARIUM - John Tullock | ninikos58 | Βιβλιογραφία θαλασσινού νερού | 0 | 09-11-04 15:40 |