|
Φυτεμένα Ενυδρεία Γενικά Οτι δεν εμπίπτει στις εξειδικευμένες κατηγορίες. |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
||||
|
||||
![]()
Φίλε Raven... τί να πώ?
Θα με κάνεις να "ξαναμπώ" στα "φυτεμένα"... ![]()
|
||||
|
||||
![]()
Ludwigia repens λιγες μερες που μπηκε στο ενυδρειο με τα gappy.
|
||||
|
||||
![]()
Μα... πώς;;; Είχα ξεχάσει οτι ένα ενυδρείο μπορεί να δίχνει ΤΟΣΟ όμορφο... πρέπει να ξαναοργανοθώ
|
|
||||
|
||||
![]() |
|
||||
|
||||
![]()
με απλα λογια .......υπεροχο
![]() εχω ομως μια απορια......πως γινεται καθε ενυδρειο που ασχολησε να καταλυγει πανεμορφο? εμφυτο ταλεντο? ![]() ![]() ![]() συγχαρητηρια...τελειο ![]() ![]() ![]() |
|
|||
|
|||
![]() Παράθεση:
Παράθεση:
![]() Παράθεση:
Περιμενω ομως να δω κι αλλα κοκκινα φυτα. Κι οχι μονο απαιτητικα, αλλα και εχινοδωρους, κρυπτοκορυνες, νυμφαίες κλπ ![]() |
|
||||
|
||||
![]()
σταυρο φοβερο το κοκκινακι
![]()
|
||||
|
||||
![]()
πρέπει να σου επισημάνω ότι δείχνεις μια σχετική αναξιοπιστία.
όταν λες με μια λέξη, παρακαλώ να είναι με μια και όχι με δυο. δεύτερων, σε παρακαλώ να σταματήσεις να παραπλανείς τον κόσμο. πάθος και αγάπη πολλοί έχουν. γιατί δεν λες στα ίσα ότι εκτός από αυτά τα δυο, που δεν είναι ένα, υπάρχει και τρίτο, που είναι η καλλιτεχνική φλέβα. χάνω πάσα ιδέα για σένα, φίλε μου Αλέξανδρε. |
|
|||
|
|||
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Η καλλιτεχνικη φλεβα, υπαρχει λιγο ως πολυ σε ολους μας. Ο καθενας ειναι καλλιτεχνης στον τομεα του ![]() |
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
Ακλαδευτο .... μετα .... κλαδεψες και μου δωκες!! ![]() ![]() Μια γενικη φωτο .... και απο μενα!!
|
||||
|
||||
![]()
Alternanthera reineckii red σε αρκετα χαμηλο φωτισμο
![]()
The more I see, the less I know. ------------------------------- Φάκα addidas μου πιασε την φτέρνα μπερδεύω το τζουκ μποξ με τη λατέρνα. πάνω απ του τάφου μου το κυπαρίσσι μαύρη χελώνα με έχει κατουρήσει |
|
||||
|
||||
![]()
Όπως υποσχέθηκα, θα συμμετάσχω και εγώ με 1 φώτο λουλουδιών από τη λίμνη μου. Πρόκειται για ένα καθαρά τροπικό είδος νυμφαίας, το Empress waterlily, το χρώμα του λουλουδιού του μπλε-μωβ. Αν και το λουλούδι δεν είναι κόκκινο, εντούτοις έχει από τα ομορφότερα φύλλα στην οικογένεια των νυμφαιοειδών, γιατί συνδυάζουν το φωτεινό και σκούρο πράσινο με έντονες μεγάλες πινελιές κόκκινο. Περισσότερες πληροφορίες για το υβρίδιο αυτό θα δείτε εδώ. Θεωρώ σημαντική την επιλογή αυτού του λουλουδιού, γιατί είναι η δεύτερη χρονιά που απολαμβάνει τη ζωή στη λίμνη μου χωρίς να πάθει οτιδήποτε κατά τη διάρκεια του χειμώνα. Συγνώμη και πάλι για την ποιότητα της φωτογραφίας μου.
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
NO2 στο κοκκινο!!! | Tetra | Αρχάριοι γλυκού νερού | 2 | 05-02-08 20:58 |
Κοκκινο ματι.. | boom | Ασθένειες - Θεραπείες γλυκού νερού | 0 | 23-01-08 09:34 |
Κοκκινο σημαδι.sos | Θεοδωρος | Ασθένειες - Θεραπείες γλυκού νερού | 3 | 14-01-07 18:19 |
το κοκκινο πρασινο | epistimon | Φυτεμένα Ενυδρεία Γενικά | 7 | 20-09-06 09:50 |
Πετρες συγκεκριμενες ή οτι μας αρεσει? | kostas_k | Βιοτοπικά - Γεωγραφικά ενυδρεία Λιμνών Ανατολικής Αφρικής | 9 | 28-04-06 09:37 |