|
|
||||
|
||||
![]()
πανεμορφος
![]() ![]() ![]() για το καπακι δεν σκεφτεσαι να κανεις κατι?κανενα diy καπακι μηπως μπορεσεις και φτιαξεις για να ειναι ασφαλης ο ψαρής σου ![]() ![]() ![]() παντως απο κοντα δεν εχει τυχει να δω τετοιο χρωμα..και παλι πανεμορφος |
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
|
||||
|
||||
![]()
Κοιτα το τοξο για να το δεις.
|
||||
|
||||
![]()
ενταξει τοτε....παντως ο μονομαχος ειναι απιστευτος
![]() ![]() ειχα σκοπο να παρω ή μπλε χρωματος ή κοκκινο αλλα θα ψαξω και για το δικο σου τωρα ![]() ![]() |
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
Σου ευχομαι να βρεις καποιον ιδιο και αν βρεις θυλικια πες το μου γιατι θα ηθελα να προσπαθουσα να τον αναπαραγω.Ριχνω και αλλες φοτο μολις το ολοκληροσο με φυτα θα κανω μια παρουσιαση.Θα ηθελα να σου κανω μια ερωτηση θελωνα του δωσω η να βρω καποια τροφη δυναμοτικη και να τον βοηθησει στην αναπτυξη.Γνωριζεις καμια?
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
![]() ![]() |
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
![]() ------------------------- Παράθεση:
------------------------- Πες κανενα ονομα αν τον εβγαζα αρη?Περιμενω καποια τροφη.
Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη Red crystal : 02-07-09 στις 13:42 Αιτία: Automerged Doublepost |
|
|||
|
|||
![]()
Ωραιος ο μονομαχος σου, να σου ζησει ! Ονομα του εδωσες ;
![]() Λιγο μικρο βεβαια το σπιτακι του αλλα με λιγα φυτακια και συχνες αλλαγες νερου θα ειναι οκ. ![]() Σου εχω προτεινει ηδη να ερθεις να παρεις καποια φυτα, οποτε περιμενω πμ οταν εισαι ετοιμος. |
|
||||
|
||||
![]()
εχεις βαλει και υποστρωμα?ή απλα ειναι χαλικι διαφορετικων χρωματων?
![]() |
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
------------------------- Σημερα του πηρα και blood warms και μολις του εριξα μεσα ενα φουσκωσε τα βρανχια και τα φτερα και μολις διαληθηκε τα εφαγε ολα.Για ονομα πειτε ονοματα για να διαλεξω.
Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη Red crystal : 03-07-09 στις 11:22 Αιτία: Automerged Doublepost |
|
||||
|
||||
![]()
φιλε μου ο μονομαχος σου πολυ ομορφος,αλλα καφε αυτος καφε το υποστρωμα που εβαλες χαθηκε εκει μεσα.γνωμη μου να βαλεις λιγο ποιο φωτεινο υποστρωμα για να κανει λιγο αντιθεση και να τονιστουν τα χρωματα του ζωντανου σου.και παντα φιλικα.
|
||||
|
||||
![]()
Σου φαινετε καφε αλλα δεν ειναι ειναι μελιτζανη και τωρα εχει μπει το υποστρομα δεν γινεται να το ξαναβγαλω .
|
|