|
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
επειδη δεν μπορει να μεγαλωνουν σωστα τα χρυσοψαρα χωρις φιλτρο και χωρις τιποτα εκει μεσα....πρωτα απολα θα σου συνιστουσα αυριο κιολλας να παρεις ενα φιλτρο απο ενα πετσοπ και να βαλεις αγγελεια για να σου δωσει καποιος μπολι δευτερον για τα χρυσοψαρα δεν ειναι αρκετα τα 20 λιτρα...θελουν πολλα παραπανω ωστε να ζησουν κανονικα... τωρα το αν ειναι να τα βαλεις απο σημερα ας με βοηθησουν οι ''μεγαλυτεροι'' αλλα νομιζω οτι ειναι καλυτερα να μηνουν στο ενυδρειο παρα στη λεκανη ![]() ![]() |
|
||||
|
||||
![]()
εχεις απολυτο δικιο και συμφωνω σε ολα απο οσα λες.
η φαση εχει οτι λεφτα απο δουλειες περιμενω σε καμια με μιαμηση βδομαδα. τοτε εχω σκοπο να τουσ παρω καινουριο σπιτι με φιλτρο κτλπ. και μαλον ισως κατι απο εδω μεσα. απο τις αγγελιες. επειτα θα ακολουθησω πιστα την μεθοδο του μπολιασματως οπως ειπεσ και εσυ..... ουφ. ![]() |
|
||||
|
||||
![]()
να σου πω και την εμπειρια μου...
![]() ![]() πριν απο ακριβως ενα μηνα πηρα στη κοπελα μου 2 χρυσοψαρα...... χωρις να ξερω τι χρειαζεται για να ζησουν και τα εβαλα σε ενα ενυδρειακι που ουτε 10 λιτρα δεν ηταν......(οι συμβουλες απο το πετσοπ βλεπεις ![]() ετσι το βραδυ μπαινω στο internet για να ψαξω πληροφοριες και απο αυτα που βρηκα μου επεσαν τα μαλλια ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() παντως το καλο ειναι οτι βρηκα το GAB και δεν τα παρατησα...ενω αντιθετα ο κοσμος του ενυδρειο μου φανηκε ακομα πιο ομορφος ![]() ![]() ------------------------- Παράθεση:
αυτη ειναι η γνωμη μου.... αλλα υποψην οτι ειμαι νεος στο χομπυ ![]() ![]() ![]() Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη Δημητρης89 : 30-06-09 στις 21:13 Αιτία: Automerged Doublepost |
|
||||
|
||||
![]()
Καλησπερα!! Καλωσηθες Singha!
![]() Δημητρη χαιρομαι πολυ που θελεις να βοηθησεις και αλλους ανθρωπους που προσπαθουν να διατηρησουν ψαρακια!! Σημαινει πως εκτιμας ολες τις προσπαθειες που καναν ολοι να σε βοηθησουν οταν το ειχες αναγκη! Επισης τωρα καταλαβαινεις απολυτα πως ολοι (οπως και εσυ) ετσι και "οι εμπειροι" εχουμε κανει πολλες φορες λαθος κινησεις που εχουν σκοτωσει τα ψαρια μας! Ποτε δεν υπαρχει αρκετα εμπειρος σε οτι αφορα τα ενυδρεια! Ολοι ειμαστε ιδιοι και μαθαινουμε ο ενας απο τον αλλο!! ![]() Λοιπον για να καταλαβω ... Singha ξεβαφει το μαυρο χαλικι? ![]() Οπως γραφει και ο Δημητρης πρεπει να παρεις μεγαλυτερο ενυδρειο!! Ψαξε και τις αγγελιες εδω για 2 χρυσοψαρα 120 λιτρα θα ηταν καλα αλλα αν μπορεις παρε οσο γινεται μεγαλυτερο ενυδρειο και δε θα το μετανοιωσεις! Συντομα θα θελησεις να παρεις ετσι και αλλιως!! ![]() Οσο αφαρα το φιλτρο ειναι πολυ σημαντικο!! Ηδη τα ψαρια οπως γραφεις εχουν ταλαιπωρηθει! Ενα φιλτρο δεν ειναι τοσο ακριβο ωστε να σε δυσκολευει η αγορα του (κοιτα στις αγγελιες παλι). Διαβασε οσο μπορεις (ειδηκα τα υπομνηματα) κανε αναζητηση με λεξεις κλειδια για τις αποριες σου και οτι προβλημα εχεις εδω ειμαστε ολοι.... απλα ρωτα!!
|
||||
|
||||
![]()
ειναι πραγματικα απιστευτο το ποσο ορεξη εχετε.
τελικα με το χαλικι ειμαι οκ. εριξα τρελη πιεση με νερο. σταματησε να βγαζει συννεφα.. το εκανα ξανα και ξανα. το μονο κακο.. γεμιζα ανετα λιμνη με το νερο που χαλασα ![]() ειχα καποια προβληματα με τον μονομαχο μου πριν 15 μερες περιπου το οποιο ελυσα επιδι μου μιλισανε απο εδω μεσα. ειχα πει και οτι μαλον τηα επαιρνα και το 25λιτρο απο τοτε επιδι ηξερα οτι δεν θα ενδιαφεροταν κανεις απο τον κυκλο μου να τα κρατισει. ειχα σκοπο να τα δωσω καπου μεχρι που σημερα τα πηρα και πραγματικα.. τα αγαπησα κατευθειαν.. οποτε πηρα την αποφαση να τα κρατησω και να τους παρω καινουριο σπιτι. και ι θαυμασια ιδεα που μου δωσανε τα παιδια στο προιγουμενο post. να βαλω τον μονομαχο στο 25λιτρο.. ευχαριστω και παλι. ακουγομαι σαν καθιστεριμενος με αυτα που λεω χαχαχα ![]() απλα ειμαι ανεργος τους τελευταιους 2 μηνες και ξερετε πωσ πανε αυτα. οποτε θα περιμενω λιγες μερες καποια λεφτα απο ακυρες δουλειες και τοτε θα κανω τισ αναλογες αγορες. peace ------------------------- να τα δωσω και να τα ξαναπαρω πισω απο πετ σοπ? χμμμμ.. γινεται αυτο? Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη Singha : 30-06-09 στις 22:15 Αιτία: Automerged Doublepost |
|
||||
|
||||
![]()
μπορεις να το ζητησεις αυτο απο το Pet shop..
|
||||
|
||||
![]() |
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
![]() |
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
![]() ![]() |
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
φιλοι απο τη Χίο! | gap | Greek Aquarist's Boards | 1 | 15-12-08 18:50 |
Καλοι φτηνοι και μικροι χρονοδιακοπτες ? | delta66 | Εξοπλισμός - Τεχνολογία Γλυκού νερού | 25 | 13-12-07 10:09 |