|
|
||||
|
||||
![]() ![]()
|
|||
|
|||
![]()
Και τις sulawesi;
![]() Τι τοθελες το εμφιαλωμενο, αφου η θεσσαλονικη εχει το τελειο νερο δικτυου γι αυτες τις γαριδες ! |
|
||||
|
||||
![]()
Ο βασικός λόγος ήταν επειδή το ενυδρειάκι βρίσκεται στο γραφείο μου είναι λίγο δύσκολο η μεταφορά νερού και φαντάστηκα ότι έτσι θα έχω και σταθερές παραμέτρους στο νερό, σήμερα όμως καθώς πήγα στο κατάστημα που αγοράζω νερά είδα ότι τις πρωινές ώρες τα νερά τα "χτυπάει" ο ήλιος!
Παράθεση:
![]() Παράθεση:
Δεν ξέρω πραγματικά τι φταίει εικασίες κάνω, έχω απελπιστεί...
|
|||
|
|||
![]()
Κριμα ! λυπαμαι πολυ ! ησουν ο μονος που τα ειχε καταφερει με τις sulawesi, δεν ξερω αλλον στην ελλαδα που να του εζησαν.
![]() Αν θες να ξαναδοκιμασεις παντως εγω θα σου προτεινα ενα species tank μονες τους. |
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
![]()
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Πάμε απο την αρχή | batman_gardiki | Αρχάριοι γλυκού νερού | 4 | 12-10-08 15:40 |
Δεν πάμε καλααααααααααα | dizio | Γλυκό νερό - Γενικά | 19 | 21-06-08 15:13 |
Δυστυχώς μας εγκατέλειψε κι άλλος... | melli | Bettas | 7 | 21-01-08 23:05 |
ΠΕΡΙΕΡΓΕΣ ΑΠΩΛΕΙΕΣ ΔΥΣΤΥΧΩΣ | floridis | Ασθένειες - Θεραπείες θαλασσινού νερού | 20 | 26-10-07 07:19 |