|
Δεξαμενές (τεχνητές λίμνες) Βήμα προς βήμα εκτέλεση και παρουσίαση του τεχνητού μας υγροβιότοπου. Λίγα ή πολλά λίτρα δεν έχουν ιδιαίτερη σημασία, το μόνο που μετράει είναι το αποτέλεσμα. |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
||||
|
||||
![]()
Πολύ όμορφη λίμνη!
![]() Κάτι τέτοια βλέπω και με την πρώτη ευκαιρία μου φαίνεται θα πάω κι εγώ. Καμιά παρουσίαση της λίμνης σου με τα στάδια της κατασκευής υπάρχει;
|
||||
|
||||
![]()
Πολυ ωραια η λιμνη σου , μπραβο πολυ φυσικο αποτελεσμα ,το κακο που σε βρηκε ηταν μαθημα ,οχι μονο για σενα αλλα για ολους εμας
![]() ![]() ![]() ![]()
|
|||
|
|||
![]()
Εχω καποιες αλλα λογο μεγεθους δυσκολο να τις ανεβασω.
|
|||
|
|||
![]()
Μερικες ακομα.........
|
|||
|
|||
![]()
.........
![]()
|
||||
|
||||
![]()
Αdros τι υλικό είναι αυτό για τα τεχνητά βράχια? Φενιζόλ ή πολυουραιθάνη? Και μετά μπογιά μονωτική?Αν αναρωτιέσαι γιατί ρωτάω , ρώτα τον Πουριτανό να σου πεί
![]() ![]() ![]() |
|
|||
|
|||
![]()
Απο τσιμεντοπηλο ειναι φτιαγμενα και η μπογια ακρυλικη του νερου.
Τι σκαρωνετε εσεις οι 2 ρε??? Για πες Βασιλη.
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
![]() Όταν μου είχε δημιουργηθεί και σε μένα η απορία από το τι υλικό έκανες λίφτινγκ την λίμνη σου σε ρώτησα πριν αρκετό καιρό. Αν το είχα συζητήσει με των exetlaiosδε θα είχε απορίες γιατί θα του έδινα το λινκ με την ανάλυση που έκανες τότε. Εξηγώντας σε μένα αλλά και σε άλλους πως και με τι φτιάχτηκε η όλη κατασκευή της λιμνης. Εγώ την δική μου την κάνω με πετρώματα πάντως. Και αυτό γιατί είχα πρόσβαση στο να έχω υλικό. Το θέμα είναι ότι τώρα που χρειάζομαι κι άλλο δεν έχω πρόσβαση γιατί παίζουν φίδια (οχιές) οπότε ότι εκκρεμότητες μείνουν θα γίνουν αργότερα. ( χειμώνα). Υ.Γ.1 κουαξ κουαξ ![]() Υ.Γ 2 Ρε thief δε καταλαβα τι θες να πεις ![]() ![]()
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
πρωτη φορα σημερα? | chriskousis | Πανελλήνιος Σύλλογος Φίλων του Ενυδρείου | 8 | 06-06-08 10:42 |
ειχε προβλημα το gab σημερα; | orck | Greek Aquarist's Boards | 3 | 16-01-08 19:32 |