|
Παρουσιάσεις Φυτεμένων Ενυδρείων Υποβρύχιοι κήποι - aquascaping |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
|||
|
|||
![]()
Ευχαριστω για τα καλα σας λογια αλλα εμενα παλι δεν με ικανοποιησε απο την αρχη αυτο το στησιμο.Ηταν πολυ σκοτεινο και αγριο.
Αλλαγη λοιπον, και καινουριο layout πιο φωτεινο και πιο ηρεμο αυτη τη φορα. Το μονο που αλλαξε ειναι το υποστρωμα και ο φωτισμος, που απο 18Watt ανεβηκε στα 29Watt. Επειδη η αμμος μου θυμιζει λιγο το τελος της ερήμου και το νησι ,την αρχη της βλαστησης και των βραχων, το ονομασα ετσι για το εφε ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Τώρα είναι πολύ ωραιότερο από το ωραίο προηγούμενο.
Τελικά είσαι ωραίος ![]() |
|
||||
|
||||
![]()
πιο ομορφο !!!
![]()
|
||||
|
||||
![]()
εμενα με φτιαχνει περισοτερο το απιστευτα κοκκινο χρωμα που εχουν τα φυτακια σου
![]()
|
||||
|
||||
![]()
Παρα πολυ ομορφο ! Κατα την γνωμη μου καλυτερο απο το προηγουμενο aquascape. Ειναι πιο αερατο και πιο λιτο. Βεβαια βηθαει σε αυτο και ο πιο δυνατος φωτισμος, η πολυ καλυτερη φωτογραφιση (θα πρεπει να εχεις αφιερωσει παρα πολυ χρονο στο θεμα φοτωγραφια) και η αφαιρεση του εξοπλισμου. Μου φαινεται πως καθε φωτογραφια που βγαζεις ειναι για συμμετοχη σε διαγωνισμο !
Εκεινο ομως που μου αρεσει περισοτερο ειναι η ευκολια με την οποια συλαμβανεις και υλοποιεις τις ιδεες σου... Ψαχνω να βρω κατι ασχημο για να το σχολιασω αλλα δεν βρηκα ακομα ! Θα το ψαξω και αλλο ![]()
The more I see, the less I know. ------------------------------- Φάκα addidas μου πιασε την φτέρνα μπερδεύω το τζουκ μποξ με τη λατέρνα. πάνω απ του τάφου μου το κυπαρίσσι μαύρη χελώνα με έχει κατουρήσει |
|
||||
|
||||
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
|
||||
|
||||
![]()
|
||||
|
||||
![]()
Αμαν!!
![]() Αλεξανδρος fan club!!!!!!! Πως γραφομαι??? ![]() ![]() ![]() Αλεξ πολυ χαλαρωτικο και ομορφο!!! Μπραβο ... Βασικα μου θυμιζει παραλια!! χαχα η εχω αναγκη απο διακοπες και το βλεπω ετσι?? Αληθεια το φιλτρο που ειναι?? Το διοξειδιο?? δε τα βλεπω πουθενα!! ![]() ![]()
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
15L Iwagumi - υπο κατασκευή | N4505 | Παρουσιάσεις Φυτεμένων Ενυδρείων | 50 | 17-04-09 11:11 |
Iwagumi style | mafia | Παρουσιάσεις Φυτεμένων Ενυδρείων | 35 | 21-11-08 03:29 |