|
DIY . Φτιάχτο μόνος σου Ο τίτλος τα λέει όλα. |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
||||
|
||||
![]()
Θα κανω το 80*40*45 τα τζαμια πανω απο 30¤ δεν θα βγουν.. 8αρια ολα και ο πατος με κοντρες πανω-κατω, μπρος-πισω..
![]() |
|
||||
|
||||
![]()
ναι ε? τοτε να ψαξω και αλλου.....ποτε θα το ξεκινησεις με το καλο?και τι θα βαλεις μεσα,εχεις αποφασισει?
|
|
||||
|
||||
![]()
Αυριο θα παρω τηλεφωνα...ελπιζω να μην κουραστω πολυ :P (αν και πανω κατω ξερω που θα παρω).
Το θεμα ειναι οτι θελω πολλα τζαμια και βαριεμαι να λεω ποσα κομματια θελω και τις διαστασεις :P Κιχλιδες lifalili θα ειναι οι κάτοικοι! |
|
||||
|
||||
![]()
αν θες ενημερωνε με για τα νεα σου για να μαθω και εγω τιποτα
![]() ![]() ![]() ------------------------- τελικα τι εγινε? ![]() ![]() ![]() ![]() Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη Δημητρης89 : 25-06-09 στις 15:12 Αιτία: Automerged Doublepost |
|
||||
|
||||
![]()
Εστησα σημερα τη βαση και πηγα σε εναν τζαμα....29¤ το m² με αλλα λογια 50¤ θα παει η δουλεια αν παω σε αυτον.Θα ψαξω σε αλλους 3 και η χαμηλοτερη τιμη θα με βρει πελατη.Αυριο το πρωι το ψαξιμο
![]() |
|
||||
|
||||
![]()
οκ λοιπον....αντε καλη επιτυχια στο ψαξιμο.....
(μην αναρωτιεσαι....δεν προκειτε να σε αφησω σε υσηχια ![]() ![]() ![]() εγω παλι πρεπει να βρω χωρο για το δικο μου και δεν μπορω ![]() και το θεμα ειναι οτι δεν θελω μικροτερο..... ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Για χωρο ειναι πολύ απλό....! Πέτα την τηλεόραση!
![]() ![]() ![]() |
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Μονομάχος | poliko_selas | Bettas | 7 | 02-05-08 09:44 |
Μονομάχος | poliko_selas | Ασθένειες - Θεραπείες γλυκού νερού | 5 | 17-02-08 22:02 |
Fin rot σε μονομάχο | Strahos | Ασθένειες - Θεραπείες γλυκού νερού | 15 | 13-03-06 04:22 |
Μονομάχος με ..... τί ? | Μάγγος Θωμάς | Ασθένειες - Θεραπείες γλυκού νερού | 5 | 21-10-05 13:36 |
Ο μονομάχος μου | laskarino | Bettas | 10 | 11-04-05 12:29 |