|
|
||||
|
||||
![]()
Κρίμα φίλε μου...
Φαντάζομαι θα αρχίσουν οι ερωτήσεις για μετρήσεις κλπ, αλλά το νέο διακοσμητικό ακούγεται όντως ύποπτο. Μήπως ήταν τίποτα μεταλικό; Έγραφε ότι ήταν ειδικά για ενυδρείο; |
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
Βασικα αν ηταν τπτ κινεζικο παιζει να ειχε τοξικη βαφη ...
|
||||
|
||||
![]()
Αφου ειχες μαζικες απωλειες μαλλον ειναι υποπτο το νεο διακοσμητικο....
Εκτος και αν το νερο που προσθεσες ειχε κατι..... ΥΓ. Περιττό να πω βέβαια ότι εχεις προβληματικη συνθεση....... |
|
||||
|
||||
![]()
Μήπως ανέβηκε και η θερμοκρασία ;
|
|
||||
|
||||
![]()
μηπως ηταν απο μολυβι η αγκυρα η οπως ειπαν τα παιδια βαμμενη με τοξικη για ενυδρεια μπογια????
|
||||
|
||||
![]()
Κρίμα...
Σου εύχομαι μία καλή νέα αρχή με πιο σωστή σύνθεση αυτή τη φορα ![]()
|
||||
|
||||
![]()
παιδιά ευχαριστώ για τα συλλυπητήρια...
![]() ![]() ![]() σίγουρα η σύνθεση δεν ήταν η καλύτερη αλλά τα ψάρια μου τα είχα 2+ χρόνια χωρίς το παραμικρό πρόβλημα. Την άγκυρα την πήρα από το τμήμα ενυδρείων του carefur και όπως είπα το ξέπλυνα πρώτα. Φυσικά δεν πρόκειται να την ξαναβάλω ποτέ μέσα... Ήταν σίγουρα δηλητηρίαση από κάτι τοξικό, άρα ποιο πιθανό είναι από το διακοσμητικό. Επίσης έριξα και τροφή που πήρα από το carefur αλλά δεν πιστεύω να είναι από εκεί. Το πρωί το χρυσόψαρο ήταν ετοιμοθάνατο και μόλις άλλαξα το νερό ξαναζωντάνεψε. Μου έμεινε ο γλύφτης ένα γατόψαρο και ένα γκουράμι... Τέλος η άγκυρα είναι ολανδέζικη. (λέτε να είχε τίποτα περίεργο πάνω της και να τα έχασα από την μαστούρα...) |
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|