|
Malawi Αφιερωμένο στο "Greek Club about Cichlid Lovers from iliovas" απ' το οποίο άρχισαν ολα! |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
||||
|
||||
![]()
Μίμη έχω αρκετά 1 1/2 μηνών
![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Πσσσσ περασε 1 & 1/2 μηνας ε?? ...
![]() |
|
||||
|
||||
![]()
¶ντε Χρήστο εσύ τι κάνεις?περιμένει κόσμος για αναπαραγωγές
![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Τα εχω μαζι με maingano και Cynotilapia Afra white top...Μονο απο τα αφρα δεν εχω παρει γεννα ακομα αλλα που θα παει...τα ειχα παρει αρκετα μικρα..Το ενυδρειο μου ειναι αυτο http://www.aquatek.gr/vb/showthread.php?t=28867
|
|
||||
|
||||
![]()
Κλεοβουλε σε υπερ ευχαριστω.ψαχνω λιγο μεγαλυτερο μεγεθος μπας και μπορεσω να βολεψω τον αρσενικο labido που μου εδωσες πριν λιγο καιρο και σ ευχαριστω,παει πολυ καλα το ψαρακι σου.ενας φιλος εχει ενα labido 6cm μαλλον θηλυκο θα τον πω να μου το δωσει να τα βαλω μαζι για λιγο καιρο να δω πως θα παει,και στην πορεια να βαλω και καμια ακομη θηλυκια.παντος ευχαριστω και παλι παρα πολυ.
------------------------- Παράθεση:
Ψαλιδοχέρης ![]() Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη ΜΙΜΗΣ : 23-06-09 στις 12:30 Αιτία: Automerged Doublepost |
|
||||
|
||||
![]()
ναι
![]() |
|
||||
|
||||
![]() ![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Εγω λεω να αναδειξουμε τον κλεοβουλο μεντορα των αρχαριων του ενυδρειου
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
Ο θεος ειναι χομπιστας... Και εμεις Το καλυτερο του ΕΝΥΔΡΕΙΟ!!!! (gkampanis 1-9-09 22:00) ![]() ![]() ![]() |
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
ψαχνω πετσοπ/μαγαζι για λαμπες | Petran22 | Φυτεμένα Ενυδρεία Γενικά | 0 | 31-07-08 09:49 |
Στίγμα σε labido | georgetax | Malawi | 30 | 09-03-07 22:27 |
ΜΕΤΡΗΣΕΙΣ ΝΕΡΟΥ ΑΠΟ ΜΑΓΑΖΙ | chris the trik | Γλυκό νερό - Γενικά | 5 | 15-12-06 19:11 |
Γνωρίζετε κάποιο Index; | sea_land | Ιστοσελίδες στο Internet | 2 | 06-11-05 14:54 |