Greek Aquarist's Boards - Φόρουμ συζητήσεων γιά το χόμπυ του Ενυδρείου

Επιστροφή   Greek Aquarist's Boards - Φόρουμ συζητήσεων γιά το χόμπυ του Ενυδρείου > Λίμνες > Δεξαμενές (τεχνητές λίμνες)

Δεξαμενές (τεχνητές λίμνες) Βήμα προς βήμα εκτέλεση και παρουσίαση του τεχνητού μας υγροβιότοπου. Λίγα ή πολλά λίτρα δεν έχουν ιδιαίτερη σημασία, το μόνο που μετράει είναι το αποτέλεσμα.

Απάντηση στο θέμα

Εργαλεία Θεμάτων Τρόποι εμφάνισης
Παλιά 21-06-09, 22:50
Το avatar του χρήστη POURITANOS
POURITANOS Ο χρήστης POURITANOS δεν είναι συνδεδεμένος
Senior Member

Περιοχή: ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ
Προεπιλογή

χαχα χαχα χαχα
Επιτελούς πείρε μορφή το όλο project.

Μπράβο ρε thief πολύ καλή δουλειά βλέπω ότι έκανες.

Από ότι μπορώ να συμπεράνω το σιντριβάνι θα γίνει γομάρι !!!

Έχει πέτρα για κουβάλημα για να ντύσεις σιντριβάνια ρυάκια κτλ χαρά στο κουράγιο σου.

Δε μου άρεσε που το κέντρο της λίμνης είναι κομματάκι απότομο (εσύ ξέρεις καλυτέρα πάντως το πως και το γιατί το έκανες έτσι)

Αυτά για αρχή καλή δύναμη και καλή συνεχεία.
Παλιά 21-06-09, 23:04
Το avatar του χρήστη exetlaios
exetlaios Ο χρήστης exetlaios δεν είναι συνδεδεμένος
Member

Περιοχή: θεσσαλονικη
Προεπιλογή

Ασε μου έχει φύγει η μέση στην κυριολεξία απο το κουβάλημα .Ο γείτονας βοηθήσε με τον κήπο και τα λουλούδια και μόλις είδε τα νταμάρια σφύριζε αδιάφορα..
Για το κέντρο απο αισθητικής άποψης και πολύ πιθανον απο λειτουργικής έχεις δίκιο αλλα με τσιμεντοκατασκευή ήταν πολύ δύσκολο να γίνει και σωστή δουλειά και να ομαλό κατέβασμα (άν του έλεγα να καλουπώσει διαγώνια θα με έβαζε στην μπετονιέρα )οπότε ήταν μονόδρομος
Απάντηση με παράθεση
Παλιά 22-06-09, 09:42
Το avatar του χρήστη lucy
lucy Ο χρήστης lucy δεν είναι συνδεδεμένος
Senior Member

Περιοχή: Δράμα
Προεπιλογή

Πολύ δουλειά που φαίνετε ότι θα φέρει καλό αποτέλεσμα!!! Αλλά έχω μια απορία, δεν έιναι πολύ το τσιμέντο; έπρεπε να είναι τόσο χοντρά τα τοιχώματα;

τέλος πάντων καλή ευκολία!!! αναμένουμε το αποτέλεσμα!

«...όταν μια πόρτα στη ζωή κλείνει, μια άλλη ανοίγει. Ευτυχισμένος θα είναι ο άνθρωπος που δεν θα σταθεί να κλαίει μπροστά στην κλειστή πόρτα, αλλά θα ψάξει να βρει την ανοικτή και να ευτυχήσει
[B]Helen Keller

[
Απάντηση με παράθεση
Παλιά 22-06-09, 17:33
Member

Προεπιλογή

αυτό που βλέπεις απο πάνω είναι το τσιμεντένιο στεφάνι το οποίο είναι περίπου 40 εκ ενώ τα τοιχώματα της λίμνης είναι περίπου 15 με 20 εκ.Το επιφανειακό στεφάνι εγινε έτσι ωστε να αποτρέψει τα ομβρυα υδατα να εισχωρουν και να γλυφουν την εξωτερικη πλευρά των τοιχωμάτων με δυσάρεστες συνέπειες μακροπρόθεσμα.Και η πλάκα είναι οτι ιδεολογικά είμαι κάθετα αντίθετος με το τσιμέντο
Απάντηση με παράθεση
Παλιά 22-06-09, 18:57
Το avatar του χρήστη Krisos
Krisos Ο χρήστης Krisos δεν είναι συνδεδεμένος
Senior Member

Περιοχή: Χαλκίδα(Εύβοιας)
Αποστολή μηνύματος μέσω MSN στον/στην Krisos
Smile

Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από exetlaios Εμφάνιση μηνυμάτων
αυτό που βλέπεις απο πάνω είναι το τσιμεντένιο στεφάνι το οποίο είναι περίπου 40 εκ ενώ τα τοιχώματα της λίμνης είναι περίπου 15 με 20 εκ.Το επιφανειακό στεφάνι εγινε έτσι ωστε να αποτρέψει τα ομβρυα υδατα να εισχωρουν και να γλυφουν την εξωτερικη πλευρά των τοιχωμάτων με δυσάρεστες συνέπειες μακροπρόθεσμα.Και η πλάκα είναι οτι ιδεολογικά είμαι κάθετα αντίθετος με το τσιμέντο

για μενα προσεχε να βρεις καλους μαστορες ..δεν ξερω θα ντυσεις τις δεξαμενη με καποια επενδυση? ...το αποτελεσμα θα σε αποζημειωσει 100% αυτο να εισαι σιγουρος ....εγω αν ποτε φτιαξω θα δανιεστω μια μπετονιερα και θα την κανω μονος μου ....ετσι θα εξοικονομισω αρκετα χρηματα αλλα θελει πολυ προσωπικο χρονο και μερακι ...περυσι με τα ξαδερφια μου σηκωσαμε μια αποθικη στο κηπο με δίρριχτη στεγη ..μας βγηκε κυριολεκτικα η πιστη αλλα στο τελος πετυχαμε αυτο που θελαμε εκει βαζουμε τωρα το κρασι το λαδι μας κλπ!
Παλιά 22-06-09, 21:30
Member

Προεπιλογή

τι επένδυση? όχι δεν ξέρω κάτι..εκτός αν εννοεις την τσιμετοκονία και 3 χέρια με μονωτική βαφή που έκανα.Είναι ωραίο να το κάνεις μόνος σου αλλα η εμπειρία εδώ μετράει γιατί το παραμικρό λάθος μπορεί να στοιχίσει πανάκριβα.Πάντως εύχομαι αν το δοκιμάσεις μόνος να σου βγεί τέλειο
Απάντηση με παράθεση
Παλιά 22-06-09, 21:45
Το avatar του χρήστη Krisos
Krisos Ο χρήστης Krisos δεν είναι συνδεδεμένος
Senior Member

Περιοχή: Χαλκίδα(Εύβοιας)
Αποστολή μηνύματος μέσω MSN στον/στην Krisos
Προεπιλογή

Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από exetlaios Εμφάνιση μηνυμάτων
τι επένδυση? όχι δεν ξέρω κάτι..εκτός αν εννοεις την τσιμετοκονία και 3 χέρια με μονωτική βαφή που έκανα.Είναι ωραίο να το κάνεις μόνος σου αλλα η εμπειρία εδώ μετράει γιατί το παραμικρό λάθος μπορεί να στοιχίσει πανάκριβα.Πάντως εύχομαι αν το δοκιμάσεις μόνος να σου βγεί τέλειο
απ' οτι βλεπω απλα γυρω γυρω εχεις βαλει καποιες πετρουλες μπορεις αν θες να ''κολησεις'' καποιες πετρες στα πλευρικα (εξωτερικα) τοιχωματα των τοιχειων της λινμουλας σου (για να μην φενεται τσιμενετενια) ...μπορεις να βαλεις πχ καποιες πετρες περισσευούμενες απο την εξωτερικη μαντρα σου η κατι αλλο που θα σου κανει κλικ και θα ταιριαζει με τον περιβαλοντα χωρο του κηπου

Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Δικαιώματα - Επιλογές