|
#1
|
||||
|
||||
![]()
Πριν 2 μέρες ξανα άφησε αυγα η μια θηλυκή που εχω και σημερα εβλεπα την αλλη να τριβετε πολυ στον αρσενικο! =ρ Πριν λιγο κοιταξα και εχει ζευγαρωσει και με την αλλη! Τρελες ορεξεις τον εχουν πιασει! aheha Αυτην την φορα σκοπεύω να προσπαθήσω να κρατησω κανενα μικρο τοσα αυγα κατι θα καταφερω! =p επειδη διαβαζα διαφορα για τα εν λογο ψαρια διαβασα οτι αν στρεσαριστουν τα θηλυκά μπορει να φανε τα αυγα(οπως εχει γινει και παλαιοτερα νομιζω αφου ακομα δεν εχω καταφερει να μεγαλωσω μικρα) και το ερωτημα μου ειναι οτι πρεπει να κανω την καθιερωμενη αλλαγη νερου αυριο (50%), θα υπαρξει κανενα προβλημα? Να την αναβαλω μια 1-2 μερες μεχρι να βγουν απο τα αυγα τα μικρα?
|
#2
|
|||
|
|||
![]()
Τωρα που ακομα δεν εχουν βγει τα νεογνα, μπορεις να κανεις αλλαγη νερου με ηρεμια και χωρις να κανεις σκουπα βυθου ετσι ωστε να μην αναστατωσεις το θηλυκο.
|
#3
|
||||
|
||||
![]()
Λοιπον τα μικρα εχουν βγει απο τα αυγα εδω και 2-3 μερες αλλα ακομα δεν κολυμπουν ελευθερα. Ειναι ακομα μεσα στο σωληνα οπου ειχε γεννησει η θηλυκια και ειναι κολλημενα στον πατο. Πρεπει να ξεκινησω να τα ταιζω artemia η να περιμενω μεχρι να ξεκινήσουν να κολυμπουν ελευθερα?
|
#4
|
||||
|
||||
![]()
ισως τρεφονται ακομη απο τον λεκιθικο σακο και πρεπει να περιμενεις μεχρι να αρχισουν να κοβουν βολτες.
__________________
Ψαλιδοχέρης ![]() |
#5
|
|||
|
|||
![]()
Ταιζεις αρτεμια οταν αρχισουν να κολυμπουν.
|
#6
|
||||
|
||||
![]()
μπραβο καλο μεγαλωμα!!!!!!!!!!!!!!
__________________
|
#7
|
||||
|
||||
![]()
Ευχαριστω πολυ. Εχουν μινει γυρο στα 15 μικρα πλεον και εδω και 2 μερες ταιζω με αρτεμιες. Και μερικες φωτο =D (ναι ξερω θελει πολυ σκουπα αλλα εδω και 2 εβδομαδες λογο γεννας εχει αναβληθεί =ρ )
|
#8
|
|||
|
|||
![]()
Πολύ όμορφη θυλικιά,για τον γόνο δεν έχω λόγια.
|
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Επιτέλους!!! | Alusa | Χρυσόψαρα | 4 | 09-01-08 14:56 |
Επιτέλους | bakogiannisd | Πανελλήνιος Σύλλογος Φίλων του Ενυδρείου | 12 | 15-10-07 23:00 |
Επιτέλους | johnny98130 | Δίσκοι | 9 | 04-09-03 15:45 |
Επιτέλους Φωτογραφίες | tomeye | Γλυκό νερό - Γενικά | 7 | 10-01-03 22:15 |