|
Ψάρια για δεξαμενές (τεχνητές λίμνες) Ποιά είναι τα ιδανικότερα ψάρια για την δεξαμένη μου και ποιές απαιτήσεις έχουν? |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
|||
|
|||
![]() Παράθεση:
2.Εδω και καμιά βδομάδα δεν ανεβαίνουν στην επιφάνεια του νερού και δεν είναι ιδιαίτερα κινητικά όπως άλλες φορές. 3.Νερό χρησιμοποιώ απο βρύση!Δεν βάζω αντιχλώριο!Αλλά έχω αρκετή πράσσινη άλγη με αποτέλεσμα να γίνεται πράσσινο και το νερό! ![]() 4.Ταίζω 1 με 2 φορέσ την ημέρα και τους ρίχνω της JBL KOI mini http://www.jbl.de/factmanager/index.php?lang=en και της sera http://www.sera.de/index.php?id=547&L=14 Σήμερα βρήκα άλλο ένα χρυσόψαρο νεκρό!Είναι όλα πρισμένα και αν δεν βρώ λύση θα τα χάσω όλα!! ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
Δώσε αν μπορείς ενδείξεις/παραμέτρους του νερού σου. Θα ήθελα να ξέρω πόσο μεγάλη είναι η λίμνη, πόσα λίτρα, βάθος, καθώς και την ποσότητα των ψαριών. Ναι, πόση τροφή τους ρίχνεις κάθε φορά?
|
|||
|
|||
![]()
Η λίμνη ΔΕΝ είναι μεγάλη!περιπου 700 λιτρα είναι!εχς τρία μικρά ΚΟΙ και 8 χρυσόψαρα!Απλά δεν είναι μια ενιαία λιμνη ειναι 2 μεγάλες γούρνες!βαθος ειναι περιπου 80 cm!όσο για παραμέτρουσ θα πρέπει να κάνω τώρα τεστ και να σου πω αυτή τη στιγμή τι γίνεται
------------------------- Α τροφή ρίχνω περίπου 1 κουταλιά της σούπας! Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη christine1989 : 11-06-09 στις 10:36 Αιτία: Automerged Doublepost |
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
Φίλτρο έχεις? Αν ναι ποιό είδος?
|
|||
|
|||
![]()
το ξέρω οτι θέλουν χώρο!εχω σκοπο να τη μεγαλώσω!φίλτρο δεν έχω μονο μια λάμπα UV της sera εχω
![]() ![]() |
|
||||
|
||||
![]()
E, να σου που εμφανίστηκε το πρόβλημα. Αν κάνεις και τα απαιτούμενα τεστ, θα το δείξουν κιόλας. Θέλεις φίλτρο με την ανάλογη κυκλοφορία του νερού.
|
|||
|
|||
![]()
¶μεση κίνηση θα ήταν να προσθεσεις φρεσκο νερο, ας εχει και χλώριο... Προτιμότερο να ανεβουν λιγο τα ποσοστα χλωρίου αν δεν εχεις ευκαιρο αντιχλωριακο, παρα να μενει η λιμνη με τις μεγαλες συγκεντρωσεις αμμωνιακων που φανταζομαι θα εχει...
Ίσως βοηθησει να αφαιρεσεις το μισο νερο πριν προσθεσεις καινουριο.... |
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Ξαφνικός θάνατος νεογένητων μόλυ!!HELP | vassilis23 | Ζωοτόκα | 7 | 18-03-07 03:25 |
Απώλειες A. Cacatuoides | LYKAVN | Γλυκό νερό - Γενικά | 18 | 11-11-06 15:48 |
Απώλειες Ψαριών | GeorgeMak | Ζωοτόκα | 24 | 05-10-05 12:23 |
Ξαφνικός Θάνατος Ζωοτόκων | manick | Ασθένειες - Θεραπείες γλυκού νερού | 4 | 10-03-05 22:14 |
Πρήξιμο στο χρυσόψαρο, HELP!!! | ThDam | Χρυσόψαρα: Ασθένειες - Θεραπείες | 13 | 16-11-04 01:39 |