|
|
||||
|
||||
![]()
αυτες οι μετρησεις δειχνουν στρωμενο ενυδρειο!!
τα νιτρικα<20 τα μετρησες πριν η μετα την αλλαγη??
|
||||
|
||||
![]()
Επειδή όλοι πάμε να το ρίξουμε στην ποιότητα του νερού να αναφέρω ότι άχρωμα βράνχια μπορεί να οφέιλονται σε αναιμία με σοβαρή ζημιά στα νεφρά του ψαριού αλλά ακόμα και flagelates στο αίμα .
Παρακολούθα τα ψάρια σου και αν μπορείς να δεις τα βράνχια τους αν έχουν κανονικό χρώμα . |
|
||||
|
||||
![]()
ΠΡΙΝ .Παντα οι μετρησεις που κανω ειναι πριν την αλλαγη για να εχω εικονα του πιο επιβαριμενου σε νιτρικα κ αμμωνια νερου.
Αν ειναι τετοια παρασιτα πως τα καταπολεμουμε??? σημερα εχασα κ ενα γατοψαρο... δεν βλεπω τιποτα ανυσηχητικο στα υπολοιπα . βρε λες να στραβωθηκα??? ![]() την αλλαγη νερου την εκανα θα κανω κ μια προσευχη κ αντε να δουμε! ![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Καλησπερα κι απο μενα και αλλο κακο να μη σε βρει!!!
![]() Απο προσωπικη εμπειρια και μονο θα σου πω οτι: το ph ειναι μια χαρα και εγω τους δικους μου τους εχω 6,4-6,6! χρηση αεραντλιας κανω μονο το βραδυ λογο φυτων!εχω κυκλοφορητη και εξοδο φιλτρου και ολα καλα!! το κοκκινο σκουλικη σε παρατεταμενη χρηση ειναι Ν 1 για εντερικα,οπως και για αυξηση νιτρικων! Πολλες φορες η θεωρια δεν συμπιπτει με την πραξη και πιστευω οτι ολα αιωρουνται εκτος τα βασικα!! Οσο για την αεραντλια ειναι καλα να την χρησιμοποιουμε και λογο αυξημενης θερμοκρασιας διοτι ελλατωνεται το οξυγονο!!! Πιστευω οτι ειναι καλο να γινονται συχνες αλλαγες και οτι το προβλημα ηταν ενδοπαρασιτικο!!!Ευχομαι να σου πανε ολα καλα στο μελλον!!! |
|
||||
|
||||
![]()
Clown botia ??????????????????
![]() Να βγουν το συντομοτερο , ειναι υπερκινιτικα και απιστευτα γρηγορα ψαρια και στεσαρουν τους δισκους , οι δισκοι θελουν αργοκινητα ψαρια. Μη βγαζετε αμεσα κ λανθασμενα συμπερασματα ,ολα εχουν το λογο τους. εβαλα 2 clown botia μονο κ μονο γιατι τα σαλιγκαρια μεσα στο ενυδρειο ηταν περισοτερα απο το νερο ![]() ετσι ρωτησα κ αφου με διαβεβαιωσαν οτι δεν δημιουργουν καποιο προβλημα τα πηρα κ υσηχασα!!! ειδατε που για ολα υπαρχει λογικη κ ευσταθης απαντηση?? μην στεινετε τον αλλον στον τοιχο ακομη κ καποι λαθος να εχει γινει νομιζω οτι εδω ολοι προσπαθουμε, οσο μπορει ο καθε ενας να φτιαξουμε κατι ομορφο.ΛΙΓΗ ΚΑΛΗ ΘΕΛΗΣΗ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΥΠΑΡΧΕΙ!!! ΦΙΛΙΚΑ ΠΑΝΤΑ ΕΛΕΝΗ |
|
||||
|
||||
![]()
Ακριβως για τον ιδιο λογο τα ειχα και εγω και ολα ηταν μια χαρα!Τους εβγαλα,πολυ δυσκολα να ειναι καλα ο delta 66 για την παγιδα,αλλα στην συμπεριφορα και στα χρωματα δεν ειδα κατι διαφορετικο μεχρι τωρα!Βεβαια δεν τους ξαναεβαλα με την σκεψη οτι μπορει να δημιουργηθει καποιο προβλημα με τους νεους!!!
Πολλων εδω,που ειναι γνωστες του αντικειμενου,η λογικη ειναι Δισκοι και Δισκοι!!!Αλλων ειναι και με αλλα ψαρια,γι αυτο λεω απο την αρχη οτι το καθε ενυδρειο εχει την δικη του πορεια!!!! |
|
||||
|
||||
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
πεθαινει η Heliofungia | arhsb | Ασθένειες - Θεραπείες θαλασσινού νερού | 10 | 16-02-09 22:46 |
φυτεμενο πεθαινει...HELP | manolis1976 | Φυτεμένα Ενυδρεία Γενικά | 9 | 26-01-09 22:21 |
πεθαινει...!!! | μελινακι | Ασθένειες - Θεραπείες γλυκού νερού | 9 | 28-02-08 22:36 |
HELP !!! Η Ανεμωνη μου μαλλον πεθαινει... | thanpapa | Ασθένειες - Θεραπείες θαλασσινού νερού | 5 | 01-04-07 00:16 |
Sos Γαριδα πεθαινει!!!! | Θανάσης | Θαλασσινό νερό - Γενικά | 16 | 25-06-06 11:26 |