|
Γλυκό νερό - Γενικά Οτι δεν εμπίπτει στις εξειδικευμένες κατηγορίες. |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
||||
|
||||
![]()
μερικα λινκς ακομη....που αναφερουν 3-5 γαλλονια ανα ψαρι...
http://badmanstropicalfish.com/profiles/profile93.html http://www.aquahobby.com/gallery/e_puffer3.php http://www.thepufferforum.com/forum/...avancoricus-th σαφως και ειμαι υπερ του να δινουμε το μεγιστο μεγεθος ενυδρειο που μπορουμε στα ψαρια μας....αναφερω απλα και εναλλακτικα λινκς και τη δικη μου εμπειρια...που τολμω να πω πως δεν ειναι μεγαλη στο συγκεκριμενο ειδος...μερικων μηνων.. να αναφερω ακομη οτι σε μεγαλο ενυδρειο με γρηγορους κολυμβητες συγκατοικει μια χαρα (τσιμπολογα πτερυγια απο αργους κολυμβητες)....οποτε κατα τη γνωμη μου θεωρω υπερβολη και μερικα λινκς που αναφερουν να ειναι αυστηρα μονο του...
|
||||
|
||||
![]()
Εντάξει, αν υποθέσουμε ότι "δεχόμαστε" την υπόδειξη των ειδικών που λένε ότι το υπερκινητικό και τεράστιο χρυσόψαρο μπορεί να ζήσει σε ενυδρείο 50 λίτρων, τότε και τα παφεράκια νάνοι μπορούν να ζήσουν σε ας πούμε ενυδρείο των 50 λίτρων, φτάνει βέβαια να εγγυηθεί ο κάτοχος ότι θα έχει τις ιδανικότερες συνθήκες νερού και σταθερότητα θερμοκρασίας, κάτι που όταν μιλάνε οι ειδικοί των βόρειων λαών δεν έχουν τις ίδιες θερμοκρασίες ειδικότερα το μεσογειακό καλοκαίρι. Τα λέω αυτά παιδιά, ερχόμενος στη θέση ενός αρχάριου έτσι?
Πιστεύω ότι δεν είναι ψαράκι για αρχάριο, το οποίο θεωρώ δύσκολο αν και μικρούλι και συμπαθητικότατο.
|
||||
|
||||
![]()
παιδια αν καταφερω να φτιαξω το 60λιτρο(μακαρι).θελω να βαλω τιποτα σε neon,σε guppies και γενικα μικρα ψαρακια...τωρα αν μπορεσω να κανω και λιγο μεγαλυτερο ενυδρειο για να εχω περισσοτερα ψαρια μεσα,θα παρω αποψεις και θα το επειχιρησω....
|
|
||||
|
||||
![]()
Κατεληξε στο ενυδρειο που θα λειτουργεις τελικα.
Και οταν φτασει η ωρα με το καλο τοτε συζηταμε επι τουτου. Τωρα κανουμε κουβεντα περι ανεμων και υδατων. Υ.Γ. Επειδη καταλαβα οτι για ενα ψαρι δεν πας, οπως και για γαριδες ή αλλα ασπονδυλα. Εχε στο νου σου οτι με ενυδρειο με λιγοτερα απο 60 λιτρα ΚΑΘΑΡΟ νερο θα εχεις πολλους περιορισμους για αυτα που σκεφτεσαι να κανεις
|
||||
|
||||
![]()
επειδη οπως λες και εσυ οτι καλα καλα δεν εφτιαξα το ενυδρειο και το εχω γεμισει ψαρια.....απλως θελω να δω ποσσα μικρα χωρανε σε ενα 60λιτρο,και αν δεν μου φτανει και εχω χωρο,μηπως μπορεσω να κανω μεγαλυτερο...
|
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
περισσότερο.
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
η μεγαλη αποφαση 800λιτρα | fitilakias | DIY . Φτιάχτο μόνος σου | 25 | 25-03-08 21:28 |
Τελικα πηρα την αποφαση | mindlord | ¶λλες κιχλίδες Ν. Αμερικής | 0 | 30-01-08 02:35 |
Μεγαλη GH, KH και pH, τι κάνω?? | NlKOS | Γλυκό νερό - Γενικά | 34 | 28-11-06 14:23 |
αποφαση εληφθη-κιχλιδες!! | ranaki | Malawi | 6 | 06-02-06 19:17 |
Μεγαλη θολωση του νερου... | _jimmakos_ | Κιχλίδες Κ. Αμερικής | 4 | 21-11-04 04:36 |