|
Πανελλήνιος Σύλλογος Φίλων του Ενυδρείου Ανακοινώσεις και νέα από τον ΠΣΦΕ. |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
||||
|
||||
![]()
Η μεταφορά του ενυδρείου από Παγκράτι προς Κορυδαλλό αναβάλλεται για το επόμενο Σάββατο 13/6 και ώρα 16:00.
Και πάλι ζητάμε μεταφορικό μέσο και 8-10 άτομα για τη μεταφορά. Η παράδοση του ενυδρείου από το Water Inn θα γίνει κανονικά αύριο στις 14:00 με 14:30. Όποιος μπορεί έρχεται για βοήθεια. Όσο περισσότεροι τόσο πιο εύκολα θα γίνει. |
|
||||
|
||||
![]()
Η μεταφορά ολοκληρώθηκε επιτυχώς και χωρίς ιδιαίτερη δυσκολία.
Για τον κόπο και το χρόνο τους θέλω να ευχαριστήσω τους PascM Apostolis Sifnos και ιδιαίτερα τους πρωτοεμφανιζόμενους στο χώρο του συλλόγου Dinos99 και DimmyF οι οποίοι δεν αρκέστηκαν μόνο στη μεταφορά του ενυδρείου, αλλά στη συνέχεια προσφέρθηκαν και βοήθησαν σε διάφορες δουλειές μέσα στο χώρο. Ένα μεγάλο ευχαριστώ στο κατάστημα Water Inn και προσωπικά στον κο Σταματίου, αφενός για την προσφορά του ενυδρείου, αλλά κυρίως για την επιπλέων βοήθεια της μεταφοράς του, στο χώρο του συλλόγου. Το επόμενο βήμα είναι η μεταφορά του δεύτερου ενυδρείου, που μας προσφέρει ο Τόλης, το ερχόμενο Σάββατο. Περιμένω συμμετοχές, αλλά και προσφορά μεταφορικού μέσου. |
|
||||
|
||||
![]()
Για το επόμενο Σάββατο κατά 99% είμαι μέσα. Βασικά θα είμαι διαθέσιμος μετά τις 15.00-15.30.
@dimitris21: Βεντούζες για τη μεταφορά του ενυδρείου θα έχουμε?
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
βεντούζες δεν έχουμε. θα πρέπει να αναζητήσουμε. |
|
||||
|
||||
![]()
τελικα θα γινει αυτη την εβδομαδα η μεταφορα???και εγω μαλλον θα μπορω
![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Για δώσε τα φώτα σου στο λαό!
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Προσφορα σαλιγκαριων; | strinzis | Πανελλήνιος Σύλλογος Φίλων του Ενυδρείου | 3 | 09-05-08 16:20 |