|
||||
|
||||
![]()
Καλημέρα George
![]() Tο ενυδρείο είναι καθαρά 220Λίτρα τώρα. Το τενυδρειο τρεχει 1,5 Μηνα + Από ψαράκια έχω 2 Γκουράμι gold ,2 Pearl ,2 Dwarf gourami (Κόλλησα λαλιά) και ένα Ασημι γκουράμι δεν γνωρίζω ράτσα ,3 δολάρια, 1 αγγελοψαρο ,1 "καρχαριακι" albino ,4 γατόψαρα, + 2 Upside down CatFish και ενα Πλακοστομο ------------------------- Αυτή η σύνθεση ψαριών είναι προσωρινή για το στρώσιμο και να πάρω μια εμπειρία . Τα ψαράκια στο ενυδρείο είναι ήρεμα γενικά φαίνονται να το απολαμβάνουν υπάρχουν κυνηγητά μεταξύ τον Gold "γουραμις" που και που ...είναι 2 αρσενικά μάλλον.... έχω αρκετές κριψονες όμως... Μια ερώτηση πήγα στο "Waterinn" και μου είπαν να βγάλω τον άνθρακα από το φίλτρο το fitlro είναι dolphin C-1000 και να βάλω άλλο ένα σφουγγάρι να τα κάνω 2. Θα έχω καλλίτερα αποτέλεσμα στην "φιλτρανση"? Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη eliteaguarium : 03-06-09 στις 10:23 Αιτία: Automerged Doublepost |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Απορία για τεστ ΝΟ2/ΝΟ3 tropic marin ? | Roi | Εξοπλισμός - Τεχνολογία Γλυκού νερού | 9 | 24-03-09 08:32 |
Tropic Marin τεστ! | sarevock | Αρχάριοι γλυκού νερού | 7 | 26-10-08 09:15 |
Τεστ tropic marin νιτρικά νιτρώδη | tasinio | Γλυκό νερό - Γενικά | 2 | 20-03-08 14:34 |
KH - tropic Marin | gfdimopo | Εξοπλισμός - Τεχνολογία Γλυκού νερού | 1 | 14-12-07 13:50 |
Tropic marin NH3/NH4 test | apollo | Ασθένειες - Θεραπείες γλυκού νερού | 1 | 19-09-07 16:03 |