|
Ψάρια για δεξαμενές (τεχνητές λίμνες) Ποιά είναι τα ιδανικότερα ψάρια για την δεξαμένη μου και ποιές απαιτήσεις έχουν? |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
|||
|
|||
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Μπράβο σε όλα τα παιδιά! Έχετε υπέροχα, πανέμορφα ψαράκια! Να τα χαίρεστε!
(Ααααχχχ... πότε θα φτιάξω κι εγώ την λιμνούλα μου)... ![]()
|
||||
|
||||
![]()
αν και πριν ενα χρονο οι φωτο να βαλω κι εγω τα δυο μου κοι....
χαχαχαχα αργησα λιγο αλλα το ειχα ξεχασει..... τουλαχιστον ανεβασα ξανα το θεμα... ![]() ![]() ![]() ![]()
|
||||
|
||||
![]()
H πρώτη φωτο απο τα χρυσοψαρα και τα Κοι μου . Τα Κοι ειναι ενα χρυσο ogon (Yamabuki) και το αλλο εινα showa .Γεννηθηκαν Κυπρο απο γονεις που ηρθαν απο japan. Tο μαυρο χρωμα του showa δεν ειναι τοσο εντονο οσο ηταν οταν μπηκε αρχικα στη λιμνη αλλα διαβασα οτι το παθαίνουν τα Κοι οταν μετακινούνται σε νεο περιβάλλον ή όταν στρεσάρονται . Ειδικά το μαυρο χρωμα στα Κοι ειναι ασταθές . Γρήγορα θα επανελθει ομως .
![]()
|
||||
|
||||
![]()
Καλημέρα Μιχάλη, το αν επανέλθει έντονο το χρώμα ή όχι δεν έχει να κάνει μόνο με το στρεσάρισμα, αλλά συντρέχουν και άλλοι παράγοντες, όπως η ποιότητα του νερού, όπως και αν έχεις ψηλό ή χαμηλό ΡΗ.
Πούν' την φώτο με το showa? Είναι εκείνο στο βάθος? Α! Με τα κοι στη λίμνη σου, παίζει το θέμα αυτόματων κλαδεμάτων... ![]() ![]() ![]()
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
![]() ![]() ------------------------- [QUOTE=Krisos;466924] Πρεπει να ειναι silver butterfly koi
![]() ![]() Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη MIXALIS CYPRUS : 26-07-10 στις 12:43 Αιτία: Automerged Doublepost |
|
||||
|
||||
![]()
Εδώ να αναφέρω ότι τα butterfly koi και τα ghost koi θεωρούνται υβρίδια από τους γκουρού των ψαριών αυτών...
Είναι βέβαια γνωστό ότι στους διάφορους κύκλους των λιμνόφιλων, δεν γίνεται καμία απολύτως αναφορά ή διατήρηση ή διάδωση αυτών των δύο ποικιλιών/υβριδίων. Προσωπικά θα σας έλεγα να τα αποφύγετε αν μπορείτε και να περιοριστείτε στις γνωστές σε όλους ποικιλίες, που και πολλές είναι, αλλά και ανάλογα πολύ όμορφες... ![]()
|
||||
|
||||
![]()
[QUOTE=yiannossavva;357119]
![]() To ''ασημενιο'' ειναι πολυ ομορφοοο! ![]() ![]()
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
φωτογραφιες | Mary-z | Malawi | 1 | 24-12-08 18:24 |
φωτογραφιες ερωτηση | σταυρος γ | Φωτογραφία - Τεχνικά θέματα | 1 | 24-08-08 09:59 |
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΑΤΛΑΝΤΙΚΟΥ | msigouros | Φωτογραφίες μελών | 8 | 07-04-07 20:43 |