|
Παρουσιάσεις Φυτεμένων Ενυδρείων Υποβρύχιοι κήποι - aquascaping |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
||||
|
||||
![]()
ενα κοσμημα γεννιεται....
μπραβο!!! ![]() υ.γ. συγχαρητηρια και σε οσους αλληλοϋποστηριζονται....οταν βλεπω πως το χομπυ προαγει γνωριμιες, φιλιες, εκδηλωσεις....οταν επεκτεινεται και περα απο τη δεξαμενη του ενυδρειου μας ....χαιρομαι ιδιαιτερα.. ![]()
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
![]() ![]() ![]() Το να εχεις ενυδρειο εκτος την ηρεμια και τη χαρα που σου προσφερει σου ανοιγει τα "ματια" σε οτι αφορα τη φυση αλλα και πως λειτουργει ενα οικοσυστημα! Ολα εναι μια αλυσιδα που βρισκει καποια στιγμη την ισορροπια του! Ετσι και με τους ανθρωπους ... Εχω γνωρισει πραγματι πολυ κοσμο που πια δε το θεωρουν χομπι αλλα πραγματικα αγαπανε τη φυση και εχουν σεβασμο στη ζωη. Κορυφαιος ειναι για μενα ο Αλεξανδρος που εκτος απο την υδροβια ζωη εχει φοβερες γνωσεις για τη φυση και τα οικοσυστηματα! Σαν παραδειγμα αναφερω οτι οταν ημουν στον Αλεξανδρο ψαχναμε να πιασουμε ενα μικρο ψαρακι αγνωστου ταυτοτητας που ισα ισα φαινοταν για πολυ ωρα! Ειχε αδειασει το μισο ενυδρειο να το πιασει αλλα το ατιμο ξεφευγε! Ειμαι σιγουρος οτι θα προσπαθησε ξανα και ξανα μεχρι να το πιασει! Σεβασμος στη ζωη ακομα και για ενα πλασμα που η καρδια του ειναι μικροτερη απο ενα κεφαλι καρφιτσας! Αν υπηρχαν πολλοι ανθρωποι σαν εκεινον και σαν πολλους που εχω γνωρισει απο αυτο το φορουμ ο κοσμος μας σιγουρα θα ηταν καλυτερος ...
|
|||
|
|||
![]()
Ελλαδα εχεις ταλεντο
![]() ![]() |
|
||||
|
||||
![]()
1) Σημερα μετα απο την αγορα 3 αμανο και 4 cherry δυστηχως ειχα μια απωλεια
![]() ![]() ![]() 2) Μετα παρατηρησα καποιο θορυβο σαν ενα πετραδακι να χτυπαει στα τοιχωματα του φιλτρου (Το εσωτερικο της juwel). Τα κλεινω ολα και με φακο προσπαθουσα να δω μεσα στο φιλτρο τι ηταν ... Δεν μπορουσα να δω ομως γιατι ηταν στη γωνια και δεν χωραγε η κεφαλα μου. Αποφασισα λοιπων να το ποιασω. Αλλα λαβιδα δεν χωραγε ... ετσι εβγαλα απο διακοσμητικα φυτα λυγησα τις ακρες τους (μεχρι και μικρη αποχη εφτιαξα) ΔΕΝ εβγαινε με τιποτα ![]() 3) Αλλα μες στην ησυχια ακουω παλι τον ιδιο θορυβο!! Λεω αποκλειεται δεν υπαρχει περιπτωση! Κι ομως! Αντε παλι τα ιδια! αλλο μπιλακι δε βρηκα αλλα εβγαλα αρκετη αμμο.. Με την ευκαιρια ... λεω ... ας βαλω και τη μια λαμπα στη πισω μερια που δεν φωτιζοταν καλα! Μια χαρα! Τα ξαναστηνω! Ολα οκ δεν ακουω τιποτα! 4) Μαζευω κουβαδες ... σωληνες κ.λ. και βλεπω κατω ενα CPD ξεραμενο ![]() 5) Οκ τι να κανουμε! εφτιαξα λιγακι τα φυτα και βλεπω στο το ενυδρειο να σταματουν τα παντα! Διακοπη ρευματος? μπα! Ο πολλαπλος χρονοδιακοπτης αυτος δε λειτουργουσε!! Βρε απο απο εδω βρε απο εκει ... τιποτα! Λειτουργει μονο αν ειναι μονιμα συνδεμενο με το usb του υπολογιστη αλλιως .... γιοκ (ολα σβηνουν)! Εστειλα μαιλ στον Γερμανο (aquaristic) και να δω τι θα κανω! Εχει καποιος παρομοια εμπειρια απο αυτη τη περιπτωση?? Τελοπαντων ... λεω ... ας το καταπιω και αυτο!! 6) Μετα απο μια προγραμματισμενη επισκεψη υδραυλικου (η μητερα μου θελει να σπασει ολο το μπανιο και να τα αλλαξει ολα μεσα --ακομα και σωληνωσεις) εμαθα οτι πρεπει να μεταφερω το ενυδρειο (με τους δισκους)! Μια χαρα λεω ... Θα το εχω απεναντι μου και αυτο!! Θα τα βαλω διπλα με το αλλο (ισα ισα χωρανε) αλλα θα χρειαστω βαση για το juwel record 600! Υπαρχει? Γιατι μετα απο λιγο ψαξιμο δε βλεπω να υπαρχει για το συγκεκριμενο!! 7) Ολα αυτα τα αναφερω γιατι απο το πρωι ολα συνομοτουσαν να μου χαλασουν τη διαθεση αλλα ΔΕΝ τα καταφεραν! ![]() ![]() ![]() ![]()
|
|||
|
|||
![]()
Ειχες παρει 13 cpd γι αυτο η ατυχια σε κατατρεχει τωρα
![]() ![]() Πολυ ωραιες οι φωτο αλλα αυτο που πραγματικα με ξετρελλαινει ειναι εκεινος ο "πυργος" πισω με τα ξυλα με την moss πανω. Ειλικρινα, καλυτερο σημειο για να βαλεις Xmoss δεν θα μπορουσε να υπαρξει !! Οσο για υπομονη, που λες...γαιδουρινη φιλε μου ! Εγω προχτες ειχα 10ωρη διακοπη ρευματος και ετρεχα να σωσω τα ψαρακια και την βιολογια μου. Τελικα ψοφησε ενα θηλυκο Pseudomugil, το βγαζω και το πεταω σε εναν κουβα με νερο στο μπαλκονι. Την αλλη μερα το πρωι πηγα να ποτισω τα λουλουδια και ...ηταν ολοζωντανο και εφερνε βολτες μεσα στον κουβα !! ![]() Τωρα κολυμπαει παλι μαζι με τα υπολοιπα και ειναι μια χαρα. Για τα cpd μην σκας, αν χρειαστει σου βγαζω μια γεννα και σου δινω μερικα ![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Τί ομορφιές είναι αυτές?
![]() Μπράβο για την υπομονή σου αλλά και το ταλέντο σου.. ![]() Καλή συνέχεια! |
|
||||
|
||||
![]()
Υπέροχο το ενυδρείο...
![]()
|
||||
|
||||
![]()
πολυ ομορφες φωτο
υγ φτιαξε παλι την υπογραφη σου γιατι ξεχειλωνεις ολα τα ποστ ![]() ![]()
|
||||
|
||||
![]()
Σημερινες!!!!
![]() ![]() ![]() ![]() Δε το πειραζω ακομα!! Περιμενω να μεγαλωσουν!!! Αλεξ μια χαρα τα βλεπω τα κοκκινακια αν και πιστευω θελουν ακομα περισσοτερο φως!!
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ειναι υπεροχο!!!!! μπραβο ρε γιωργο!!!! αυτο που μου αρεσει πιο πολυ απο ολα ειναι οι 2 πυργοι που εχεις στο βαθος.......ειναι υπεροχοι!!! και τα φυτα φανταστικα......ειναι ολα εξερετικα!!!! ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
αλλα ζωα... | kanarini | ¶λλα ζώα | 3 | 30-09-08 18:44 |
αλλα ζωα | σταυρος γ | ¶λλα ζώα | 14 | 08-09-08 08:05 |
να και τα αλλα μου ζωα | NIKOL | ¶λλα ζώα | 136 | 26-05-08 19:41 |
ancistrous αλλα τι? | nikitasp | Γατόψαρα Ν. Αμερικής | 3 | 27-02-08 10:12 |