|
|
||||
|
||||
![]()
Φιλε μου δεν ειναι σωστο να το κραταμε.Εαν πεθενες φιλε μου θα σου αρεζε τα προσωπα που σε αγαπουσαν να σε κρατουσαν αντι να σε εθαβαν.(φιλικα παντα ετσι.ενα παραδηγμα ηθελα να σου δωσω.ετσι?).Το καβουκι της χελωνας θεορητε σαν τα κοκαλα ενος ανθρωπου!Αν ψαξεις την ιστορια των χελωνων θα το διαπιστοσεις.
Δεν ξερω αν σε ανατριχιασα?? Παντα φιλικα.
|
||||
|
||||
![]() ![]()
|
||||
|
||||
![]()
Γενικα ενοω.Ποτε γεννηθικαν?Πως ζουν και πως ζουσαν.κ.α.Δεν ξερω αν καταλαβενεις?
|
||||
|
||||
![]()
εννοεις που συνυπηρχαν με τους δεινοσαυρους?? ναι...και οι δεινοσαυροι εξαφανιστηκαν κι αυτες ακομη διαιωνιζονται....ειναι πραγματικα αξιες θαυμασμου..
|
||||
|
||||
![]()
Kηταξε τωρα,Αν θεορει ο φιλος μας οτι ειναι σωστο ας το βαλει στο ενυδριο του.Αλλα συγουρα θα εχει προβλημα.Εγω θεορω απαραδεκτο να εχουμε μερη ενος σωματος στην κατοχη μας.
|
|||
|
|||
![]() Παράθεση:
εχουμε εντελως διαφορετικη αντιληψη επι του θεματος φιλε μου! για να σου δωσω να καταλαβεις εμενα δεν θα με πειραζε μετα θανατον να κανουν τα κοκαλα μου και σαλονακι τυπου μαμπου..! φερνω αυτο το ακραιο παραδειγμα για να σου δωσω να καταλαβεις οτι οποιοδηποτε υλικο δεν φερει ζωη (τουλαχιστον οπως την γνωριζουμε εμεις) ειναι απλα ανακυκλωσιμο υλικο *εντελως φιλικα,λιγο την ορθογραφια σου,γιατι επαθα εξωφθαλμο (οχι οτι εγω ειμαι καλυτερος,απλα προσπαθω) |
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
π.χ. η archelon έχει ζήσει κατά την διάρκεια της κριτιδικής πριόδου και σε αριθμούς 145.500,000 - 65.500,000 χρονάκια πριν. Τώρα στο θέμα μας. Πιστεύω και εγώ ότι το καβούκι είναι εντελώς ξένο σώμα και δεν έχει θέση στο ενυδρείο. Η τελική επιλογή όμως, δική σου.
|
||||
|
||||
![]()
Πιστεύω ότι αν έχεις σαλιγκάρια μέσα στο ενυδρείο θα το λατρέψουν το καβούκι.
Γλυφτές, ακόμα και τα ψαράκια όλο και κάτι θα βρουν να τσιμπολογήσουν. Ίσως με των καιρo oμως να αρχίσει να μαλακώνει και μολύνει το νερό. Όπως και να έχει δε νομίζω να έχει θέση σε ένα ενυδρείο εκτός αν κανείς aquascape με θέμα νεκρή φύση ![]() Εγώ πάντως αν είχα ενυδρείο για παραγωγές σαλιγκαριών θα το έριχνα μέσα.
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Βασικές οδηγίες για τη φροντίδα της νεροχελώνας | memy | ¶λλα ζώα | 7 | 03-02-21 20:17 |
διακοσμητικά: πέτρες από λάβα + ξύλο | pavloukos | Γλυκό νερό - Γενικά | 17 | 21-01-03 20:56 |