|
|
||||
|
||||
![]()
Μια φιλικη συμβουλη να δωσω σαν αρχαριος
![]() ![]() ![]() ![]() Φιλικα Γιωργος |
|
||||
|
||||
![]()
αυτο με την ψαροσουπα με ταρακουνισε λιγο ζηταω συγνωμη .. ειμαι νεοσ στο χομπι ακομα οσο αυτα που λεω απλα σιμβενουν. δε τα επιδιοκω δε μπορω ακομα να βρω κατι οστε να διαβασω που ακριβοσ ζει το καθε ψαρι με τη νερο τι τροφι και οτι βρισκο ειναι στα αγγλικα και τυχαινει να μην ξερω να διαβαζω αγγλικα ολλα τα αλλα ειναι απλες περιλιψεις στο περιπου μπορει να βοιθησει καποιος και να μου δωσει καποια πλυροφορια το που θα βρω καποιο πραγματικα καλο βιβλιο και παλι ζητω συγνωμη....... το ενυδειο μου ειναι 220 λιτρα πικνοφυτεμενο
|
|
||||
|
||||
![]()
Φίλε μην αγχώνεσε! Όλοι κάνουν λάθη! Σημασία έχει να τα καταλαβαίνει κανείς και να προσπαθεί να τα διορθώσει.
Μια πολύ καλή ιστοσελίδα στα ελληνικά είναι αυτή : http://www.tsamisaquarium.gr/ Βέβαια και στα υπομνήματα του GAB θα βρεις αρκετό και συμπυκνωμένο υλικό! Καλό διάβασμα...
The more I see, the less I know. ------------------------------- Φάκα addidas μου πιασε την φτέρνα μπερδεύω το τζουκ μποξ με τη λατέρνα. πάνω απ του τάφου μου το κυπαρίσσι μαύρη χελώνα με έχει κατουρήσει |
|
||||
|
||||
![]()
εν ολιγοις θα σου πω πως τα ψαρια που ανεφερες (εκτος αν εχεις κι αλλα) χωριζονται χοντρικα σε 2 ομαδες οσον αφορα τις απαιτησεις...
τα μεν ζωοτοκα...γκαπυ και ξιφοφοροι θελουν πολυ σκληρο νερο.. ενω οι ροδοστομοι -μονομαχοι μαλακο και οξινο νερο... οι ροδοστομοι συγκεκριμενα πολυ μαλακο και αρκετα οξινο... οι μετρησεις απο τα τεστ-στικς σου ομως ειναι πολυ γενικες.... καλο θα ηταν να παρεις υγρα τεστ....αν οπως λες οι ροδοστομοι και οι μονομαχοι θριαμβευουν εκει μεσα..τοτε πιθανως να εχει μαλακο νερο...πραγμα ομως που δεν ειναι οτι καλυτερο για τα ζωοτοκα σου...ασχετα απο το αν αναπαραγονται.... υ.γ. το λινκ που σου εδωσε ο φιλος Θοδωρης ειναι πολυ καλο.....προσπαθησε ομως να συνδυασεις και αλλες πηγες και διαβασμα εδω μεσα... και για τα αγγλικα σαιτς ..αν κανεις αναζητηση με το ονομα του ειδους....συνηθως εμφανιζονται λινκς που αν και στα αγγλικα ...οι οροι pH, kH, gH ειναι διεθνεις αι μπορεις να καταλαβεις τις τιμες που απαιτουν..
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Μαζι με guppy ποια αλλα ψαρια??? | mageiras293 | Αρχάριοι γλυκού νερού | 7 | 30-03-09 17:36 |
συγνωμη | kwnstantina | Αρχάριοι γλυκού νερού | 7 | 24-04-08 16:59 |
Συγμωμη μήπως μπορείτε να βοήθησετε? | ΑΝΤΩΝΗΣ1980 | Φυτεμένα Ενυδρεία Γενικά | 8 | 02-02-08 15:18 |
ΣΥΓΝΩΜΗ | GEORGE ARGOS | Χρυσόψαρα | 1 | 11-05-05 14:20 |