|
Malawi Αφιερωμένο στο "Greek Club about Cichlid Lovers from iliovas" απ' το οποίο άρχισαν ολα! |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
OK απλά δεν το είχα καταλάβει έτσι όπως το έγραφες. ......αυτός ο γραπτός λόγος |
|
||||
|
||||
![]()
Σαφέστατα είναι μπουκωμένη η κυρία.
Και για χιλιοστή φορά, στα λαμπίντος, ο χρωματισμός είναι απλά μία ένδειξη καί όχι μέσο ταυτοποίησης φύλου. Το είπα λίγο διπλωματικά, κανονικά θα έπρεπε να πω ότι το να κάνεις αναγνώριση μέσω του χρωματισμού είναι 100% λάθος........ουγκ ![]() |
|
||||
|
||||
![]()
για δωστε διευκρινησεις...να μαθαινουμε και εμεις οι ασχετοι απο αφρικανες....
|
||||
|
||||
![]()
Είναι συχνό φαινόμενο να μην ξεχωρίζουν τα μικρά αρσενικά λαμπιντο από τις θηλυκές που έχουν το ίδιο μέγεθος
Φυσικά από την συμπεριφορά μπορούμε να καταλάβουμε πολλά στα ενήλικα Πάντως στο αρχικό χαρέμι που έχω περίπου 2 χρόνια Όταν το απόκτησα ήταν όλα στο ίδιο μέγεθος περιπου και με τα ιδία χαρακτηριστικά Ενώ τώρα ο αρσενικός είναι περίπου διπλάσιος με πολύ έντονο το κίτρινο χρώμα του Και τα μαύρα σημάδια πολύ μεγαλύτερα και εντονότερα Ενώ στα ενός έτους ακόμη έχω τις αμφιβολίες μου Η δίκια σου φιλέ μου πάντως είναι μπουκωμένη και μάλλον δεν πρόσεξες το στενό μαρκάρισμα που της έκανε τον τελευταίο καιρό ο αρσενικός της παρέας ¶ντε και καλά γεννητούρια |
|
||||
|
||||
![]()
Ευχαριστώ πολύ για τις απαντήσεις! Περιμενω με αγωνία να δω τα μικρα
![]() |
|
||||
|
||||
![]()
σιγουρα μπουκωμενη.....
|
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Labido υβριδιο | GeFior | Malawi | 25 | 12-07-07 15:14 |
εξογκωμα σε labido | steady | Malawi | 1 | 16-03-07 17:59 |
Στίγμα σε labido | georgetax | Malawi | 30 | 09-03-07 22:27 |
Labido & Socolofi | Apostolis | Malawi | 5 | 24-03-06 08:53 |
SOS - Aρρωστο labido - HELP ! | george | Ασθένειες - Θεραπείες γλυκού νερού | 22 | 12-07-03 03:29 |