|
|
||||
|
||||
![]()
Πάνο έχουν αναφερθεί αστοχίες ειδικά για το τεστ της Tropic Marine..
Κάνε αυτό που σου λέει ο φίλος gaia. ή αγόρασε ένα άλλο τεστ για σιγουριά, π.χ. Salifert ή ΑΡΙ. Μια ακόμη λύση είναι να πάρεις τεστ για ΚΗ όπου θα μπορεί να βγει κάπως ποιο ασφαλές συμπέρασμα. Από την άλλη GH 7 και ΡΗ 8,4 (χωρίς να είναι συνδεδεμένα στην ουσία αυτά) μου κάνει δύσκολο.
|
|||
|
|||
![]()
...τα ΑΡΙ μετρανε μεχρι 7,6 οποτε ισως να μην κανουν στην περιπτωση αυτη.Τα ΤΕΤΡΑ φθανουν ψηλα μεχρι 9 αν θυμαμαι καλα (με κλιμακα 0,5 βεβαια)
![]()
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
Για δες το το θέμα αν και θα προτιμούσα Salifert.
|
||||
|
||||
![]()
δοκίμασε να μετρήσεις εμφιαλομένο νερό που αναγράφει την τιμή του ΡΗ που (υποτείθεται) οτι έχει.
έχω και εγώ της Tropic marin και δεν έχω πρόβλημα με τις μετρήσεις μου. |
|
||||
|
||||
![]()
ή αγόρασε ένα άλλο τεστ για σιγουριά, π.χ. Salifert ή ΑΡΙ.
Μια ακόμη λύση είναι να πάρεις τεστ για ΚΗ όπου θα μπορεί να βγει κάπως ποιο ασφαλές συμπέρασμα. Από την άλλη GH 7 και ΡΗ 8,4 (χωρίς να είναι συνδεδεμένα στην ουσία αυτά) μου κάνει δύσκολο.[/quote συμφωνω κατι δε παει καλα
|
||||
|
||||
![]()
Ok θα ψάξω να πάρω κάποιο άλλο τεστ για να δώ τα αποτελέσματα.
|
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|