|
Δεξαμενές (τεχνητές λίμνες) Βήμα προς βήμα εκτέλεση και παρουσίαση του τεχνητού μας υγροβιότοπου. Λίγα ή πολλά λίτρα δεν έχουν ιδιαίτερη σημασία, το μόνο που μετράει είναι το αποτέλεσμα. |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
||||
|
||||
![]()
επαθα πλακα με την λιμνουλα σου !!!!!!!!!!!!!!πολυ ομορφη εχει γινει
να σε ρωτησω κατι το εχω απορια .....οταν βρεχει τα νερα της βροχης δε περνανε κατω απο το ναυλον ?? ισως και χαζη ερωτηση
|
|||
|
|||
![]()
Σίγουρα κάποια ποσότητα νερού περνάει.
|
|
||||
|
||||
![]()
και μια ακομα χαζη ερωτηση μιας και δεν εχω ιδεα απο λιμνες .......οι ριζες του δεντρου δε μπορουν να πληγωσουν στο μελλον τα δυο ναυλον που εχεις για πυθμενα και να εχεις διαροη νερου .....επισης αν ο πυθμενας ηταν τσιμεντενιος δε θα ηταν καλυτερα
σορυ για τις ερωτησεις με κεντρισε το ενδιαφερον η λιμνη και αργοτερα οταν παω μονιμα να μεινω στο κτηματακι σιγουρα θα το επιχειρησω ![]()
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
Η αλήθεια είναι ότι λόγω της πιέσεως που εξασκεί το νερό της λίμνης προς τα τοιχώματα γύρω-γύρω, σχεδόν στεγανοποιεί την είσοδο του νερού ενδιάμεσα του λάινερ και χωμάτινης υποστήριξης. Παράθεση:
Απαντώ και στο δεύτερο σου ερώτημα σχετικά με την ενίσχυση του πυθμένα. ΝΑΙ! Η οποιαδήποτε επιπλέον ενίσχυση μπορεί να γίνει, τόσο το καλύτερο και βέβαια θα αντέξει και περισσότερο στο χρόνο. Το λάινερ είναι εγγυημένο υλικό, αλλά όχι και άφθαρτο έτσι? Υιοθετώ και εγώ την πολύ καλή έκφραση του φίλου Βασίλη για το πάντρεμα λάινερ και τσιμέντου. Ώρα-ώρα αυτό το παιδί κάνει πολύ καλές σκέψεις ![]() ![]()
Το air diffuser, είναι αεραντλία... ![]() Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη in the pond : 13-05-09 στις 08:50 |
|
||||
|
||||
![]()
ΒΑΣΙΛΗ σε ευχαριστω για τις πληροφοριες ........η λιμνη ειναι φοβερη σαν ιδεα και μονο
![]()
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
![]()
|
||||
|
||||
![]()
ΜΕΣΑ στα ονειρα μου μαζι με δεξαμενη δισκων ειναι και οι λιμνες αν καταφερω να παω να μεινω επαρχια .............
![]()
|
|||
|
|||
![]()
Μέσα σε λίγες μέρες η Θάλεια έγινε θηρίο!
![]() ![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Ομολογώ ότι είναι υγειέστατο φυτό.
![]() Γιάννο, όπως σου έχω ξαναπει, πρέπει να τα παραφυτέψεις σε τρυπητές γλάστρες που έιναι ειδικές για την περίπτωση της λίμνης. Η διαφορά που θα δεις στην ποιότητα του νερού θα είναι τεράστια, γιατί ειδικά τα φυτά που αναπτύσσουν πλούσιο ρίζωμα, είναι αυτά που απορροφούν τα νιτρικά και τα φωσφορικά άλατα και στην περίπτωση σου, όλες τις ουσίες που διοχαιτεύτηκαν στο νερό της λίμνης σου αυτές τις μέρες, από το χώμα που έχεις προσθέσει καινούρια φυτά.
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Συναντήσεις Π.Σ.Φ.Ε. – Κλιμακίου Κύπρου Ανατολικής Μεσογείου. | pani | Πανελλήνιος Σύλλογος Φίλων του Ενυδρείου | 3 | 04-09-06 12:20 |
Eκδρομή στην λίμνη Κερκίνη - Τι καλά περάσαμε | george | Πανελλήνιος Σύλλογος Φίλων του Ενυδρείου | 34 | 31-05-06 08:37 |