|
Σαλιγκάρια ...και άλλα μαλάκια γλυκού νερού. |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
|||
|
|||
![]()
...ρε παιδια μηπως τα πηρε το ματι σας σε κανενα πετ?Θελω να παρω 3-4 γιατι εκεινα τα tuberculata με εχουν
![]()
|
||||
|
||||
![]()
Έχει ο azores
|
||||
|
||||
![]()
ενώ έκαναν πολλές απόπειρες εχθές στα zebra μου, δεν είχαν αποτέλεσμα, καθώς το ίδιο, ξέρει να προφυλάσεται από επιθέσεις, αφού όπως προσκολλάται στις επιφάνειες, δεν αφήνουν ακάλυπτη σάρκα. καλό είναι να ρίχνεις που και πού και καμιά ταμπλέτα βυθού για αλγοφάγα, απότι συμπέρανα χθες και σήμερα τους αρέσει πολύ. κάθονται πάνω και μασουλάνε μέχρι να σκάσουν από το φαΐ(μεταφορικά). αν βρίσκουν τροφή, προφανώς δεν θα επιτεθούν ούτε στα tuberculata...
άκυρο με το τόπικ, αλλά ας αναφέρω, ότι τα 2 helena μου, έχουν γίνει 5 πλέον μετά από 1 μήνα περίπου... |
|
|||
|
|||
![]()
|
|||
|
|||
![]()
Ok Παιδια μάλλον το ξεχναω για να τα βαλω προς το παρων.
Εχω 2 τσαμπια απο τα apple γι αυτο θα περιμενω την γεννα και μετα θα τα μασω ολα σε αλλο ενυδρειο και μετα θα αμολήσω τα Helena να πιασουν δουλεια. |
|
|||
|
|||
![]()
Τα helena ειναι θηρευτες οποτε ειναι παντα ενα ρισκο να βαζουμε αλλα σαλιγκαρια μαζι τους. Εχω ακουσει και αρκετες αναφορες οτι σκοτωνουν και γαριδες αν τα πλησιασουν επικινδυνα !
|
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
Αλέξανδρε οι red cherry που μου χάρισες ζουν και βασιλεύουν στη μικρή μου ζούγκλα!!!!!! Τα tetra δεν τις ενοχλούν πλέον.., τουλάχιστον τις μεγαλομένες! Αλλά αν τα Anentome helena απειλούν και αυτά τις μικρούλες μου, ε τότε δεν τα βάζω..
|
|||
|
|||
![]()
Παιδια γνωμη μου ειναι οτι αν δεν υπαρχη σοβαρος λογος μην βαζεται τα Anentome helena.
Εγω τα θελω για να εξολοθρεψω τα physa που γεμισα κυριολεκτικά. Αλλος λογος δεν υπάρχει για να τα βαλω μιας και δεν μου αρεσουν εμφανισιακά. ------------------------- Παιδια με την ευκαιρια(για να μην ανοίγω αλλο θεμα). 2 τσαμπακια απο αυγα applesnail πως γινεται να εχω? Παιζει να ειναι απο το ιδιο apple? Εχω μονο 3 στο ενυδρειο. Και ποσο κανουν για να βγουν τα μικρα? Ευχαριστω Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη tonisgr : 13-05-09 στις 15:46 Αιτία: Automerged Doublepost |
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
εγω τοσο καιρο στο 50λιτρο γαριδοενυδρειο μου δεν εχω διαπιστωσει να ασχολουνται με τις γαριδες καθολου. |
|
||||
|
||||
![]()
εννοείται ότι δεν ασχολούνται με τις γαρίδες,γιατί δεν τις προλαβαίνουν κυρίως, απλά υπάρχει και αυτό το ενδεχόμενο...
|
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Anentome helena | kakouras | Σαλιγκάρια | 8 | 09-03-09 17:30 |
προτιμιση aple snail | zissis | Σαλιγκάρια | 5 | 24-02-09 20:02 |
aple snail σε αλμυρο??? | tonisgr | Σαλιγκάρια | 5 | 20-02-09 12:09 |
ΑΝΑΠΑΡΑΓΩΓΗ Anentome helena | ΑΝΤΩΝΗΣ1980 | Σαλιγκάρια | 4 | 17-01-09 23:08 |