|
|
||||
|
||||
![]()
Να σου ζήση ο Λευκόστερνος ! πράγματι φαίνεται σε αρίστη κατάσταση.
![]() ![]() Η δικιά μου γνώμη είναι ότι η χρήση σκόρδου είναι περιττή εφόσον τρώει αρκετά και με όρεξη. Επικεντρώσου καλύτερα να βρεις ποιές τροφές του εμπορίου (φυτικής προέλευσης πάντα) του αρέσουν περισσότερο ώστε να του τις παρέχεις σε αφθονία.
|
||||
|
||||
![]()
Όμορφο αποτέλεσμα! Και ο λευκόστερνος σούπερ! Μόλις ανέβω κι εγώ πάνω από τα 330 λίτρα μου θα πάρω κι εγώ έναν... Να τα χαίρεσαι!!!
|
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
![]() ![]() ![]() ------------------------- Παράθεση:
![]() Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη panoscorfu : 11-05-09 στις 17:05 Αιτία: Automerged Doublepost |
|
||||
|
||||
![]()
Πάνο ο Λευκόστερνος είναι δείκτης για τα ενυδρεία!Μόλις κάτι δεν πάει καλά , τσούπ θα σου εμφανίσει ick!Αν είσαι εντάξει στις συνθήκες δεν θα έχεις κανένα πρόβλημα με αυτόν (μέχρι να βάλεις ακόμα ένα ακάνθουρο)!Εγώ θα σου πρότεινα αφού ταίζεις με σκορδάκι να το συνεχίσεις!Καλό θα του κάνει και όχι κακό
![]()
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
![]() ![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Με προβληματίζει η τιμή του No2!Για να έχεις μετρήσιμα κάποια στιγμή σου ανέβηκε αμμωνία και δεν το πήρες γραμμήΉ απο κάποια απώλεια ή απο αρκετή ποσότητα τροφής που πήγε σε νεκρό σημείο!Μια αλλαγούλα καλό θα κάνει!Κάθε πότε κάνεις αλλαγή??
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Αν υπάρχει η δυνατότητα να διπλασιάσεις τα λίτρα της αλλαγής (δλδ 50 εβδομαδιαίως) θα ήταν καλύτερα!
![]()
|
|