|
Γλυκό νερό - Γενικά Οτι δεν εμπίπτει στις εξειδικευμένες κατηγορίες. |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
||||
|
||||
![]() λοιπον αυτο ειναι το καταφερα και το επιασα.Οταν το βγαζω απο το νερο μου κανει το ψωφιο και οταν το ρινω μεσα κολυμπαει.ειναι επικυνδυνο η να το ταισω ?? |
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
Μήπως έχει ποδαράκια? Η ουρά του στο πίσω μέρος της είναι σαν ν?
|
||||
|
||||
![]() |
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
|
||||
|
||||
![]()
Ειναι 5 με 6 χιλιοστα.Το ενα που το εβγαλα εξω απο το νερο παντως ψωφησε.Εχει κιαλλα εκει μεσα που κρυβονται.Ειναι αυτο που λες τελικα ? θα το δεχτουν σαν τροφη η να μην το επιχειρησω να το βαλω στο ενυδρειο ?
|
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
![]() ![]() ![]() Όλα καλά τελικά. Ναί είναι λάρβα κουνουπιού χωρίς καμία αμφιβολία. Όλα τα ψάρια τις κάνουν λιχουδιά. Τί ψάρια έχεις? Φαίνεται ότι κάποιο θηλυκό κουνούπι είδε τον κουβά, αξιολόγησε ότι είναι ασφαλή μέρος και γέννησε εκεί τα αυγά της που μεγαλώνουν και μετατρέπονται σε κουνούπια σε χρόνο ρεκόρ.
|
||||
|
||||
![]()
χαχα ευτυχως δεν εχω τα κουνουπια τιγρης στον κουβα μου !!Απλα με το ματι τοσο το εκανα αλλα μετα μετρησα κιολας για να ειμαι σιγουρος!!Οκ τα ψαρια τα εχω και στο προφιλ μου που τα περισσοτερα ειναι μικρα τετρα κορυντορας νανοκιχλιδες και μερικα ειδη απο μπαρμπς και γκαπυ.
|
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
ph νερου!!!! | thanasis76 | Γλυκό νερό - Γενικά | 26 | 09-04-09 15:24 |
σκουλικι σε κοραλι...τι να κανω; | exetlaios | Γενικά - Αναγνωρίσεις ειδών | 18 | 19-02-09 22:34 |
Οχι αλλο σκουλικι!! | bubble | Δίσκοι | 22 | 10-04-08 01:47 |
Σκουλικι;; help | Θεοδωρος | Ασθένειες - Θεραπείες γλυκού νερού | 3 | 21-11-07 10:55 |
Σκουλικι σε γκαπι και πλατι? sos. | bluefish | Ζωοτόκα | 5 | 17-01-06 16:11 |