|
Malawi Αφιερωμένο στο "Greek Club about Cichlid Lovers from iliovas" απ' το οποίο άρχισαν ολα! |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
||||
|
||||
![]()
επειδη εχω 450αρι με haplochromis (το οποιο θα παρουσιασω τις επομενες μερες) και επειδη εχω αρκετες αυλονακαρες σιγουρα ειναι αγριες αλλατο μυστικο ειναι να μεγαλωνουν απο μικρες μαζι.θελουν χωρο και τρελενονται να κολυμπουν χωρις να κρυβονται.και απο χρωματα δεν νομιζω να υπαρχουν πιο ωραια και φανταχτερα απο ολα τα ψαρια του γλυκου νερου.οποτε αν διαθετεις μεγαλο ενυδρειο .με κλειστα τα ματια
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
![]() ![]() ![]() Όσο για το "male only" δεν το βλέπω καθόλου. Δεν είμαι του τύπου "Display only tank". Οι χαρές του ενυδρειόφιλου βρίσκονται αλλού. Χωρίς θηλυκό χάνεις την επίδειξη των χρωμάτων και παράλληλα τους απογόνους. Δηλαδή εσείς βλέπετε ένα ακριβώς όμοιο ενυδρείο όπως αυτό των μπούνα? ![]()
|
||||
|
||||
![]()
Παρόμοιο είναι(όσον αφορά την χημεία του νερού)αλλά και διαφορετικό(όσον αφορά την διαμόρφωση).
Θα μας δείξει ο kostaskich το δικό του και θαυμάζοντας θα το συζητήσουμε ![]() |
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
Λογικά όμως, δε θα έπρεπε το ενυδρείο αυτό να έχει ύψος περισσότερο από αυτό των μπούνα? Τα ανοικτά νερά είναι αυτά που χωρίζουν τις δύο φαμελιές (μπούνα-αυλονάκαρα). Όσο για το ενυδρείο του κώστα...υπομονή...και θά'ρθει. ![]()
|
||||
|
||||
![]()
Μήκος βασικά θέλεις.
Όσο πιό μακρύ τόσο το καλύτερο. ΥΓ ποιος ακούει τον Πάνο τώρα....χα,χα,χα. |
|
||||
|
||||
![]()
απο εβδομαδα παιδες.λιγακι υπομονη.εχω αρκετες αυλονακαρες και μικρες και μεγαλες αρκετα θηλυκα.επισεις otopharynx lithobates -scianochromis ahli(electric blue).στοχος ειναι να φερω τα lethrinops red cap.και φυσικα ολα σε ζευγαρια για αναπαραγωγες
|
||||
|
||||
![]()
και δεν υπάρχουν είδη aulonocara μικρόσωμα και κοινωνικοτερα του μέσου όρου ώστε με τα αντίστοιχα mbuna να συμβιώνουν ήσυχα?
σε τελική αναλυση στην ίδια λίμνη ζούν αυτά τα είδη και μπορούν τα μέν να αξιοποιούν τον βυθό και τις σπηλιές και τα δε να αξιοποιούν τα επιφανειακά νερά εμένα του άσχετου "βιοτοπικό λίμνης μαλάουι" μου φαίνεται ότι πρέπει να έχει και mbuna και non-mbuna............ κι αν δεν τους φτάνει το 70 για βάθος το κάνουμε και 90....δεν θα τα χαλάσουμε εκεί για μιά πιθαμή τζάμι κι ας είναι και λαμιναριστό |
|
|||
|
|||
![]()
Ερωτηση απο ασχετο στις αφρικανες: Και οι διατροφικες τους αναγκες; ειναι ιδιες;
![]() |
|
||||
|
||||
![]()
οι αυλονακαρες δεν εχουν μικροτερα ειδη.γινονται μαγαλυτερες απο τα mpuna.οποτε θα γινει χαμος αν τις βαλεις μαζι.οσο μεγαλωνουν αγριευουν οι αυλονακαρες
------------------------- το 120αρι το εχω για αναπαραγωγες και για να μεγαλωνουν οι μικρες αυλονακαρες μεχρι να τις βαζω στο 120αρι.παντα τισ αγοραζω μικρες γιατι ειναι καλυτερα
]kostaskich 200 lit discus-cardinal -rodostomus-ancistrus 450lit malawi haplochromines ![]() 30 lit iriatherina-cpd-red chery Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη kostaskich : 07-05-09 στις 15:58 Αιτία: Automerged Doublepost |
|
||||
|
||||
![]()
Kostaskich το 120άρι πως το έχεις διαμορφώσει σε μαλάουι;
Είναι ιδιαίτερα μακρύ σαν κατασκευή; Τι και πόσα ψάρια έχεις μέσα; Είχα την εντύπωση πως χρειάζονταν περισσότερα λίτρα.... |
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Christmas aquarium | Ηλίας | Greek Aquarist's Boards | 3 | 06-12-08 15:38 |
Αρσενικο και Θηλυκο Aulonacara ? | glazar | Malawi | 5 | 02-07-07 12:52 |
Bas Aquarium | johnny98130 | Δίσκοι | 6 | 18-11-05 00:48 |
Aulonacara Poster | ΑΝΤΩΝΗΣ Κ | Malawi | 1 | 24-01-05 14:14 |