|
Βιοτοπικά - Γεωγραφικά ενυδρεία Λιμνών Ανατολικής Αφρικής Παρουσιάσεις ενυδρείων Λιμνών Ανατολικής Αφρικής, συζητήσεις για διακόσμηση |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
||||
|
||||
![]() ![]() ![]() ![]() Όμορφο ενυδρείο και καταπληκτικά ψαράκια(άγνωστα δυστυχώς για μένα). Νομίζω ότι χρειάζονται περισσότερα κελύφη για να έχουν πολλές επιλογές. |
|
||||
|
||||
![]()
Eκπληκτικό είδος φίλε kisifer...
Στο μέλλον όταν μου φύγει η καψούρα με τα φυτεμένα για ξαναστήσω ενα τανγκανυκοενυδρείο,αυτό το ειδος θα είναι η πρώτη μου επιλογή... Και για να μην ξεχνιώμαστε...Εχεις και ωραίο aquascape...Εύγε...
|
||||
|
||||
![]()
καταπληκτικα υπεροχα ψαρια.καλες γεννες
|
||||
|
||||
![]()
ααααα!!!!! αυτα ειναι τα μωρα ???
![]() ![]() ![]() καλες γεννες!!! τι να πω? να σου ζησουν η να μας ζησουν?? ![]()
|
||||
|
||||
![]()
Πολυ ομορφο μπραβο!
![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Θέλει πιο πολλά σαλιγκάρια
|
|
|||
|
|||
![]()
Συγχαρητηρια κι απο μενα, αλλά θες δουλεια - πολυ πιο πολλα κελυφη, και εστω προσωρινα μεχρι να μεινει το ζευγαρι μονο του, κι αλλες πετρες και μαλιστα ψηλες, κανοντας μερικες περιοχες για να κρυβονται ολοι - ειναι πολυ μικρο το εμβαδον και λιγα τα κελυφη χωρις χωρισματα, για να βρουν ολοι τον χωρο τους - τα N. stappersi δεν ειναι μουλτι, ειναι πολυ πιο κυριαρχικα και τσαμπουκαδες.
|
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Μίνι-tangayika | Z_X | Βιοτοπικά - Γεωγραφικά ενυδρεία Λιμνών Ανατολικής Αφρικής | 25 | 20-11-07 20:55 |
μίνι ενυδρείο και ανάποδη αρχή!!! | apollo | Αρχάριοι γλυκού νερού | 17 | 17-04-07 14:20 |
Βιβλίο για Τανγκανίκα | Gorgi | Βιβλιογραφία Γλυκού Νερού | 6 | 27-05-05 09:06 |
μίνι-βιντεάκια με αφρικάνες | pavloukos | Malawi | 0 | 10-10-03 11:07 |
Τανγκανίκα + planted aquaria | newfish | Tanganyika | 0 | 23-12-02 18:34 |