|
|
||||
|
||||
![]()
Μιχαλη θες να παθω τιποτα?
![]() ----------------------------------------------------------------------------------------- Χωρια που ειναι δυσκολο να εξηγησω στο ετερον ημισυ γιατι αρρωστησε το ψαρι αφου τα καναμε ολα by the book... ![]() |
|
|||
|
|||
![]() Παράθεση:
Η Sera τα λεει ρε παιδια δε τα εβγαλα απο το κεφαλι μου...αλλα αφου υπαρχει "προηγουμενο" με χομπιστες που εχουν δοκιμασει το συνδυασμο τοτε οφειλω να ![]() ![]()
|
||||
|
||||
![]()
Υπομονη και θα δειξει. Εχω πιστη παντως.
|
|
||||
|
||||
![]()
αν πιάσουμε το ψαρί και το βγάλουμε λίγο εκτός ενυδρείου και του βάλουμε μπεταντίν πάνω στην πληγή??
τώρα αυτό που είπα μπορεί να είναι από πολύ έως μεγάλη βλακεία απλά λογού ότι υπάρχει μόλυνση το είπα. αληθεια έχει δοκιμάσει ποτέ κανείς να βάλει μπεταντίν σε ψαρί με εξωτερική μόλυνση?
|
|||
|
|||
![]() Παράθεση:
![]() ( αλλες φορες γινοταν με επιτυχή ή συμπτωματική θεραπεια,οπως και ανεπιτυχή...)
|
||||
|
||||
![]()
Μιχάλη, αν έχεις υπομονή, ψάξε το θέμα στις μηχανές αναζήτησης με λέξεις κλειδιά "cyprinopur and baktopur combination Treatment".
¶ντε φίλε Clark! Αστέρι έχει γίνει o ψάρης σου. Μόλις τρίτο θέμα στο google! έστω και με αγγλική αναζήτηση!
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
![]() ![]()
The more I see, the less I know. ------------------------------- Φάκα addidas μου πιασε την φτέρνα μπερδεύω το τζουκ μποξ με τη λατέρνα. πάνω απ του τάφου μου το κυπαρίσσι μαύρη χελώνα με έχει κατουρήσει |
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
(Παρεπιπτωντος, εχω ενα φιλο στην Χαβαη και του εκανα την εξης ερωτηση. Εσεις λετε "it's all Greek to me"... Εμεις τι λεμε? Το βρηκε με την 5η αν θυμαμαι καλα!) |
|
|||
|
|||
![]()
Η sera στο βιβλιαράκι - οδηγό της για την θεραπεία ασθενειών, προτείνει ταυτόχρονη χρήση baktopur και cyprinopur για την περίπτωση της λυμφοκύστης. Παρεπιπτόντως, οι κύστες θα πρέπει να είναι σκληρές και να μην πέφτουν όταν τις αγγίζεις αν πρόκειται για την ασθένεια λεμφοκύστη.
|
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Πέτρες από Ερμή.Είναι εντάξει? | xaftel | Βιοτοπικά - Γεωγραφικά ενυδρεία Λιμνών Ανατολικής Αφρικής | 14 | 12-09-08 11:07 |
¶ρωστο χρυσόψαρο | ΚώσταςΒ | Χρυσόψαρα | 8 | 06-03-08 11:14 |
Λευκό χρυσόψαρο! | memy | Χρυσόψαρα | 15 | 13-11-06 00:51 |
Άρρωστο χρυσόψαρο??? | ThDam | Ασθένειες - Θεραπείες γλυκού νερού | 3 | 15-10-04 00:13 |
Goldfish - Χρυσόψαρο | lurking_fear | Χρυσόψαρα | 21 | 04-02-03 18:11 |