|
|
||||
|
||||
![]()
Η γυάλα χωράει περίπου 14lt αλλά δεν την γεμίζω ως πάνω για να μην τον βρω στο τραπέζι τον μονομάχο μου. Περίπου 11-12lt τη γεμίζω.
|
|
||||
|
||||
![]()
Αααα για "τέτοια" γυάλα αναφέρεσαι.... Δεν είναι και τόσο απαράδεκτη, αλλά να μην περισσεύει τροφή, αν έχει όρεξη. Τι τον ταίζεις??
|
||||
|
||||
![]()
Αποξηραμένα Bloodworms της Sera και flakes για εναλλαχτικό. Σπάνια αφήνει τροφή να πάει χαμένη. Και επειδή του βάζω ένα ένα τα κομμάτια, δεν πέφτει τίποτα στο βυθό. Πάντα τα αρπάζει με το που τα βάζω στην επιφάνεια.
Διάβασα και σε άλλο ποστ αλλά μια τελική απάντηση δεν δόθηκε, οπότε ξαναρωτάω εγώ: Στο ερώτημα Αλλαγή μέρους του νερού Vs Αλλαγή όλου του νερού, τι προτείνετε; |
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
αν αλλαζεις μερος μονο...θα εχεις μια συνεχη αυξηση αμμωνιας...οποτε καποια στιγμη θα φτασεις σε τοξικα επιπεδα.... γιαυτο και για πολλους λογους ακομη ειναι απαραιτητο το ενυδρειο...
|
||||
|
||||
![]()
Τελευταία ο μονομάχος μου ανεβαίνει στη επιφάνεια και κάνει πολύ αφρό με το στόμα του... Σημάινει κάτι αυτό; Να ανησυχώ;
|
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
![]() ![]() ![]() Τον έχεις μετακινήσει σε ενυδρείο?
|
||||
|
||||
![]()
Όχι ακόμα, είμαι στη διαδικασία στρωσίματος του ενυδρείου.
|
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Άρρωστος μονομάχος? | nikhatzi | Ασθένειες - Θεραπείες γλυκού νερού | 23 | 15-02-09 22:44 |
Άρρωστος μονομάχος | nashty11 | Ασθένειες - Θεραπείες γλυκού νερού | 27 | 23-06-08 13:32 |
Άρρωστος δίσκος; | anasios | Δίσκοι | 10 | 22-09-05 22:44 |
’ρρωστος Μονομάχος...Βοήθεια!! | michalis | Ασθένειες - Θεραπείες γλυκού νερού | 5 | 06-02-04 06:02 |
’ρρωστος Betta | newfish | Ασθένειες - Θεραπείες γλυκού νερού | 0 | 22-12-02 16:57 |