|
|
||||
|
||||
![]()
μπορεις ομως στα λιτρα σου να κανεις τους ανκιστρους ζευγαρι....να μη βαλεις πλεκο που μεγαλωνει υπερβολικα ο κοινος..,.και αντι για δισκους να βαλεις ενα ζευγαρι σκαλαρια....
παντα βεβαια με μαλακο νερο.... θα ειναι μια πολυ ενδιαφερουσα γεωγραφικα συνθεση... το θεμα σκαλαρια-νεον παιζει πολυ...αν εβρισκες μεγαλοσωμα νεον και μικροσωμα σκαλαρια πολυ πιθανον να μην ειχες προβλημα...
|
||||
|
||||
![]()
Θελω να βαλω ομορφα ψαρακια μεσα, υπαρχει κανενα Link, καποιο Site για συνθεσεις ?
|
|
||||
|
||||
![]()
Καλησπερα σε ολο το Forum επειτελους βρηκα με τι ψαρακια θα ξεκηνισω απλα θελω να μου πειτε αν ειναι καλη η συνθεση τους και ποσα να παρω απο το καθε ειδος , ειναι τα εξεις ,molly fish , Guppy fish, Νεον , επισεις μπωρο να τα τεριαξω με καποιο ειδος πλακοστομο , γατοψαρο, και κανενα γλυφτη??
Το ενυδρειο ειναι 240λιτρα με χαλικη μετριο οχι τερμα ψιλο ,2 ξυλα το ενα πανω στο αλο να κανει μια σπηλια ,αλλες 2 σπηλιες αγορασμενες , Φιλτρο εξωτερικο της DOLPHIN 1000 λιτρα ανα ωρα σημερα θα παρω τα φυτα μαλον πλάστηκα κ τον θερμοστατη της Hagen 250w το ενυδρειο το εχω 15 μερες που το στρώνω εχω βαλει το φαρμακο για να κανει το βιολογικο κυκλο στη 3 μερα εβαλα τα 2 χρυσοψαρα που ειχα και δεν εχουν παθει τπτ ![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Δεν είναι το φάρμακο που θα σου κάνει τον κύκλο (του αζώτου) αλλά δυστυχώς τα ψαράκια σου. Στρώνεις δηλαδή με ψάρια, κάτι που δεν θα έπρεπε κανονικά. Το "δεν έχουν πάθει τίποτε" στο χόμπυ μας δεν ευσταθεί!
Έχεις πραγματοποιήσει μετρήσεις του νερού? Εννοώ τα βασικά: αμμωνίες, νιτρώδη και σκληρότητες? Θα σε παρακαλούσα να διαβάσεις προσεκτικά και να κατανοήσεις τα πιο κάτω λινκς και έχεις καιρό για να κάνεις συνθέσεις: ΛΙΝΚ1 ΛΙΝΚ2 ΛΙΝΚ3 ΛΙΝΚ4
|
||||
|
||||
![]()
Δεν εχω κανει μετρησεις ..
![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Και ΝΗ3-NH4.
|
||||
|
||||
![]()
Οκ ευχαριστώ πολύ θα πάω αυριο να πάρω το ποιο βασικό ποιο ειναι απο όλα τα τεστ'ς?
|
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
|
||||
|
||||
![]()
Οκ σε ευχαρηστω , αυριο θα πάω να πάρω σίγουρα πια μαρκα ειναι καλή ( και οικονομική) ?
------------------------- Καλησπέρα σε όλη τη παρέα. Το νεράκι μου επιτέλους καθάρισε το ενυδρειο τωρα αρχισε να διχνει την ομορφια του .... ειναι χωρις ψαρακια μεσα μονο 2 χρυσοψαρα που τα ειχα απο πριν ![]() Ευχαρηστω για όλα και όλους!!!!! ![]() Θα προσπαθήσω να ανεβάσω καινούργια γκαλερί με φώτος μου http://img155.imageshack.us/gal.php?g=img0136w.jpg Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη eliteaguarium : 08-05-09 στις 22:54 Αιτία: Automerged Doublepost |
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Ερωτιση για ζωντανο βραχο. | Satriani | Θαλασσινό νερό - Γενικά | 21 | 11-08-08 17:08 |
Ερωτιση | Κων/νος Μ. | Φυτεμένα Ενυδρεία Γενικά | 9 | 08-11-07 20:18 |
Γενικα για παπαγαλοψαρα | stnikolas | Γλυκό νερό - Γενικά | 7 | 25-09-07 23:26 |
ΕΡΩΤΙΣΗ ΠΕΡΙ PUFFER | TAN | Ψάρια Υφάλμυρου νερού | 13 | 02-09-03 18:42 |