|
Βιοτοπικά - Γεωγραφικά ενυδρεία Ν. Αμερικής Παρουσιάσεις ενυδρείων Ν. Αμερικής, συζητήσεις για διακόσμηση |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
||||
|
||||
![]()
Οπως το περιμενα,τα αυγα φαγωθηκαν το βραδυ.
Θα δουμε στην επομενη γεννα να δουμε τι θα γινει.Αν δω ουριτσες,αρα και ζευγαρι,θα κοιταξω να οργανωθω με ενα ενυδρειο γεννηστρα.
|
||||
|
||||
![]()
Καλησπερα εδω και αρκετο καιρο εχω κανει μια ακομα ανανεωση και στο set-up αλλα και στα ζωντανα μου.Τα φυτα αρχισαν να φουντωνουν και προστεθηκαν 3 Ραμ και ενα ancistrus μαζι με το κοπαδακι των Νεον.
Ειχα στο διαστημα καποια προβληματα αλγης που ξεπεραστηκαν και ολα δειχνουν να κυλουν μεχρι στιγμης καλα. Παιδια την εκανα την πατατα....το εβαλα στην παρουσιαση του 2ου ενυδρειου το update ειναι για το πρωτο!!!!
|
||||
|
||||
![]()
είσαι σίγουρος ότι είναι ανγκιστρους?
|
|
||||
|
||||
![]()
εμενα οπως τον βλεπω απο το πλαι για comon pleco μου κανει
![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Παιδια θα βάλω και αλλες φωτο αργοτερα να μου πειτε.
Εγω για ancistrus το αγορασα.
|
||||
|
||||
![]()
Πολυ ομορφο ενυδρειο!!!
![]() Μπραβο!!! Ο (μαλλον κοινος πλεκο λεω και εγω...) εχει "μουστακια" στο κεφαλι του μπροστα???
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
το ξεκινημα του αρχαριου | GIORGOSKARA | Αρχάριοι γλυκού νερού | 0 | 23-01-08 20:48 |
ΞΕΚΙΝΗΜΑ | nik0s7 | Αρχάριοι γλυκού νερού | 28 | 04-12-07 17:52 |
Νεο Ξεκινημα | Isidoros | Δίσκοι | 18 | 27-09-07 23:09 |
Νεο Ξεκινημα | nautilus | Θαλασσινό νερό - Γενικά | 3 | 27-12-05 09:59 |
ΝΕΟ ΞΕΚΙΝΗΜΑ | nelly | Χρυσόψαρα | 1 | 04-10-04 07:33 |