|
Ενυδρεία με χρυσόψαρα Συστήσετε μας τα χρυσόψαρά σας ή και τον χώρο που τα φιλοξενείτε. |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
|||
|
|||
![]()
παίζει και μια γαρίδα που κάνει παρόμοια δουλειά με αυτή που κάνουν τα σαλιγκάρια.σκεφτόμουνα μελλοντικά να τη βάλω στο δικό μου.αλλά δεν ξέρω μήπως δεν κάνει με τα χρυσοψαρα?
|
|
||||
|
||||
![]()
Πω πω πανέμορφο! Συγχαρητήρια.
![]() |
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
![]() εγω της εχω στο αλλο ενυδρειο τα παιδια μου ειπαν για της γαριδες αμανο. σ αυτο εχω τα σαλιγκαρια. ------------------------- ευχαριστω πολυ. απλο ειναι ![]()
![]() Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη Dionysia : 27-04-09 στις 21:12 Αιτία: Automerged Doublepost |
|
||||
|
||||
![]()
Είναι πολύ πιθανό οι γαρίδες να γίνουν γεύμα για τα χρυσόψαρα. Εξαρτάται από την ιδιοσυγκρασία των συγκεκριμένων ή από τη συμπεριφορά που θα αποκτήσουν μεγαλώνοντας...
![]()
|
||||
|
||||
![]() ![]() ![]() ![]() ------------------------- φωναξα ενα γειτονα μου με τα πολλα καταφερε και το εβγαλε εκοψε λιγο το ξυλο και το εβγαλε .εδειχνε οτι ειχε τελειωση ξαφνικα αρχεισε να αναπνεει αλλα ειναι στην επιφανεια και σαν να ειναι γδαρμενο στο σωμα του και το ενα πτεριγιο σαν φαγωμενο.εκλεισα το φως καλα εκανα ![]()
![]() Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη Dionysia : 13-05-09 στις 20:44 Αιτία: Automerged Doublepost |
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
Καιρός να γεμίσεις εκείνη την τρύπα με ένα φυτό.
|
||||
|
||||
![]()
προς το παρων το βλεπω καλα δεν κολυμπαει αλλα δεν ειναι πλαγια.στην επιφανεια παντα ειναι γι αυτο εκλεισα το φως μηπως δεν του κανει καλο.
------------------------- Παράθεση:
μαλλον δεν ηταν τοσο σιδεροκεφαλο και τυχερο. ευχαριστω παντως προσωπικα εσας που μου απαντησατε γιατι ειστε ο μονος που ενδιαφερθηκε να μου γραψει κατι.
![]() Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη Dionysia : 14-05-09 στις 08:30 Αιτία: Automerged Doublepost |
|
||||
|
||||
![]()
Ποια ήταν η συνέχεια;
![]()
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
ενυδρειο με χρυσοψαρα σαλιγκαρια κ "αστακο" | spookyroses | Σαλιγκάρια | 5 | 06-03-09 13:59 |
χρυσοψαρα | mokouren | Χρυσόψαρα | 7 | 27-01-09 23:27 |
χρυσοψαρα | zissis | Χρυσόψαρα | 7 | 11-01-09 18:55 |
ΦΥΤΑ ΣΕ ΕΝΥΔΡΕΙΟ ΜΕ ΧΡΥΣΟΨΑΡΑ..... | GVCHQ | Φυτεμένα Ενυδρεία Γενικά | 1 | 15-01-08 22:44 |
χρυσοψαρα | mpouklitsa | Χρυσόψαρα | 27 | 17-09-05 14:40 |