|
Δεξαμενές (τεχνητές λίμνες) Βήμα προς βήμα εκτέλεση και παρουσίαση του τεχνητού μας υγροβιότοπου. Λίγα ή πολλά λίτρα δεν έχουν ιδιαίτερη σημασία, το μόνο που μετράει είναι το αποτέλεσμα. |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
εδω δε μιλαμε για τετοιο σχημα.....
|
||||
|
||||
![]()
Χονδρικα μιλησα.......θα κυμαινεται εκει γυρω,,,πανω κατω..
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
Είναι ότι καλύτερο μπορούσα να προσφέρω μια και το σχήμα δεν είναι κυκλικό. Αν κάποιος ξέρει καλύτερο τρόπο ας το πει. Για το συγκεκριμένο σχήμα θέλει όταν κάνει το πρώτο γέμισμα να έχει μετρητή υγρών για ακριβές μέτρημα. Νομίζω ότι είναι και ακραίο και υπερβολικό ο ¶νθρωπος θέλει ένα τρόπο να καταλάβει χοντρικά το τι του γίνετε. Έτσι νομίζω ![]()
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
![]() ![]() ![]()
|
||||
|
||||
![]()
καλα ντε...μη βαρατε.....
![]() ρωτω γιατι ηταν και δικη μου απορια πως γινεται η μετρηση με ακριβεια...και φανταζομουν πως στο γεμισμα θα χρησιμοποιουσαν καμια ογκομετρημενη δεξαμενη και αντλια....
|
|||
|
|||
![]()
...παντως κατα το γεμισμα ειναι ευκαιρια να ογκομετρηθει με βαση το νερο που θα εισαχθει
![]() Αλλωστε χρειαζεται και για την επιλογη εξοπλισμου (φιλτρα κ.λ.π) αλλα και σε περιπτωση φαρμακευτικης αγωγης...
|
||||
|
||||
![]()
Καλησπερα πρινα παο λιγο καιρο διαβαζα αυτο ριξε μια ματια φιλος
http://www.sera.de/index.php?id=8&L=14 κσι εδω http://www.tsamisaquarium.gr/Selides/Limni/limni.htm αντε ..θελουμε να δουμε αποτελεσματα! ![]() φιλικα Γιωργος
|
||||
|
||||
![]()
Παιδιά η καλύτερη μέθπδος είνα οπωσδήποτε ένας μετρητής συνδεδεμένος στο λάστιχο αλλά μην τρελαινόμαστε κιόλας .... Ανάλογα το σχήμα της λίμνης μπόρουμε να μετρήσουμε με σχετικά μεγάλη ακρίβεια.Εγω για παράδειγμα έχω 4 επίπεδα και τα μετράω χωριστά και ύστερα τα προσθέτω.Βέβαια αν υπάρχει μετρητής τόσο το καλύτερο.Αλήθεια ξέρει κανείς απο που και πόσο?
|
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Κατασκευη λιμνης με ηλιακη ενεργεια | Yiannis59 | Συστήματα - Εξοπλισμός και DIY κατασκευές | 46 | 16-08-16 12:53 |
σκεψη για κατασκευη ενυδρειου(80χ40χ35) συμβουλες..?? | apolonistis | DIY . Φτιάχτο μόνος σου | 7 | 30-01-09 20:03 |
προβλημα λιμνης | gutsi | Δεξαμενές (τεχνητές λίμνες) | 18 | 03-11-07 17:07 |
φιλτρο λιμνης | gutsi | Συστήματα - Εξοπλισμός και DIY κατασκευές | 39 | 01-10-07 21:41 |
θελω συμβουλες για την κατασκευη ενος ενυδρειου | Βασίλης Μαιόπουλος | Malawi | 12 | 01-03-07 15:24 |