|
Βιοτοπικά - Γεωγραφικά ενυδρεία Λιμνών Ανατολικής Αφρικής Παρουσιάσεις ενυδρείων Λιμνών Ανατολικής Αφρικής, συζητήσεις για διακόσμηση |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
||||
|
||||
![]()
Γεια και χαρα, και παλι….
Ευχαριστω και παλι για τις πληροφοριες σας….στο μελλον θα χρειαστω και αλη βοηθεια από ότι κταλαβα… Αρχικα για να απαντησωστον κλεοβουλο… Το εσωτερικο φιλτρο που εχω είναι κατασκευασμενο με θαλαμους οπου υπαρχει μακαρονη, και μπλε σφουγγαρι… Δυστυχως καποια ψαρια τα ειχα από παλια σε αλλα ενυδρεια που ηθελα να τα κατεργησω για να κανω ένα μεγαλυτερο,…βεβαια ο συνδιασμος τον ψαριων προεκυψε αργοτερα… Οντος θα προτιμήσω ένα καλα διαρυθμισμενο μαλαουι ενυδρειο, με λιγες ακομη πετρες… Στελιο θα αργησω αρκετα μεχρι να κατασκευασω την βαση….αλλα αν γινει και αυτό αργοτερα εχω τα μεσα να το σηκωσω το ενυδρειο μαζι με την διακοσμηση ..χωρις να πειραξω και πολλα πραγματα… Μια λεπτομερεια…εχω φαει τρελο κολλημα να φτιαξω εξωτετρικη λιμνη και ειμαι σχεδον στα προθυρα της υλοποιησης αυτης της σκεψης…απλος θελει πολύ δουλεια μεχρι το καλοκαιρι…. |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Arxarios.....Pet shop.... | tazkorinthos | Αρχάριοι γλυκού νερού | 9 | 18-02-09 15:18 |
ich se neo enydreio | kostas81 | Αρχάριοι γλυκού νερού | 33 | 20-02-08 14:09 |
batman7_gardiki of trikala - sxedon arxarios | batman_gardiki | Αρχάριοι γλυκού νερού | 16 | 01-12-07 00:54 |
120lt arxarios me enydreia | victor_bundy | Χρυσόψαρα | 25 | 13-07-07 12:29 |
Arxarios 70 lt | Aquarious | Αρχάριοι γλυκού νερού | 10 | 29-09-06 17:20 |